Jdi na obsah Jdi na menu
 


Astrální tělo rozhoduje za tělo fyzické.

   Delší dobu jsem se potýkala s problémy vztahujícími se k léčbě těla.

I když mě fyzická osoba dala svolení a byla empatická a nakloněna léčbě, nedařilo se mi ( v některých konkrétních případech) lidem pomoci. Poté jsem zjistila, že některé astrální tělo nedalo svolení k léčbě. Pokud jsem se zeptala přímo astrálního těla, zda mohu léčbu provést, většinou jsem svolení dostala, i když fyzická osoba si nebyla jistá tím, zda to půjde ( nevěřila v astrálno a někdy ani způsobu této léčby ). Pokud tedy bylo svolení od astrálního těla, většinou se léčba podařila i u nevěřícího.

Nyní se mi stalo, že u ročního dítěte mi nešlo léčbu provést. Nakonec jsem zjistila, že duše ( astrální tělo ) nebylo spokojeno s tím, že jsem ho obešla a nepožádala ho o svolení místo těla fyzického - ( takto malé dítě by mi sotva dalo k léčbě svolení, protože ani neporozumí tomu, co po něm chci). Po nápravě této chyby a svolení astrálního těla se léčba zdařila.

Je tedy dost možné, že nakonec půjdou léčit i lidé, kteří sice ví, že léčbu moc potřebují, ale nevěří jí. V tuto chvíli je může ( zachránit ) jejich astrální tělo, které s léčbou bude souhlasit.

Nedivím se, že o všem rozhoduje lidská DUŠE, protože je naším ( JÁ ) a bez ní by bylo fyzické tělo vlastně mrtvé.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Neuvěřitelné...

(Miloslava., 3. 8. 2019 20:08)

Několik dlouhých let se potýkám s degenerativními změnami a hlavně velkými bolestmi v obou kolenních kloubech. Nejsem zrovna typ člověka, který je takové léčbě, kterou provádí p. Tremlová, nakloněn. Ovšem, pokud lékař nepomůže, člověk hledá pomoc jinde. Nejprve na mne léčba vůbec neúčinkovala-já tomu prostě nevěřila! Po nějakémčase mi p. Tremlová řekla, že pokud s léčbou bude souhlasit moje astrální tělo, tak by to mohlo pomoci i bez toho, abych v tuto léčbu sama věřila. A také to tak bylo. Moje astr. tělo už mělo bolesti dost a tak s léčbou souhlasilo. Byla jsem naprosto paf, když na mě léčba začala působit. Po letech strávených v bolestech jsem konečně pociťovala značnou úlevu. Jsem spokojená a ráda, že jsem za sebe nechala rozhodnout mé astrální tělo.