Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čím se zabývám?

Netradiční astrální léčitelství.

Pokud za mnou někdo přijde s tím, abych mu pomohla s jeho zdravotním problémem ( nebo problémem někoho blízkého ), požádám ho o jeho celé jméno a datum narození - je to pro mne jeho adresa. Člověka, kterého mám prohlédnout nemusím vidět osobně, prohlídka se dá velice úspěšně udělat na dálku. Další věcí, kterou potřebuji vědět, je jeho svolení. Pokud by chtěl někdo například nechat prohlédnou svoji manželku bez jejího svolení - (aby o tom nevěděla ), tak má smůlu. Astrální prohlídka jejího těla by nebyla možná. Je to ochrana práv toho člověka, který o prohlídce neví, nebo ji nechce z nějakého důvodu podstoupit.

Jak postupuji při čištění a prohlídce astrálního těla.

Abych mohla někoho prohlédnout uvnitř jeho těla, ( ať na dálku nebo fyzicky ), musím k tomu použít jeho astrální tělo. K tomu musím dostat svolení od majitele (klienta). Pokud dostanu svolení a mám i adresu -( jméno a datum narození), mohu přistoupit k čištění těla. Vyčištění Vašeho astrálního těla udělám sama pomocí energie, která vystupuje z mých rukou. Do astrálního těla se tedy přesouvá čistá, pozitivní energie a tlakem vytlačuje z astrálního těla klienta nečistou negativní energii, plnou fyzických i psychických informací. Po takovémto vyčištění těla musí následovat dobítí energií. Protože očistou od negativní energie jsme tělo o část  ( i když negativní ) energie ochudili a tělu by chyběla, musíme proto astrální tělo dobít pozitivní a léčivou energií. Astrální léčitel přesně určím kolik energie mám tělu dodat. Po dobíjení energií přistupuji k astrální prohlídce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vyléčení zánětu dásně

(Zdeněk, 24. 2. 2021 21:15)

Na ORL mi zjistili zánět dásně a naordinovali standardně antibiotika, probiotika a Ibuprofen. Zvolil jsem raději pomoc od paní Tremlové. Několikrát mi provedla "na dálku" vyčištění místa zánětu a po pár dnech bylo vše v pořádku. Na ORL mi při následné kontrole s úsměvem sdělili, že tam zánět již není. Je to úžasné, že člověk nemusí pojídat léky a může se s pomocí paní Tremlové uzdravit. Moc děkuji za pomoc a přeji hodně energie!!!

Nevolnost

(Jitka, 25. 8. 2020 19:07)

Byli jsme s dcerou na dovolené u moře, ale dceři tam začalo být špatně od žaludku. Když už to trvalo asi dvě hodiny, napsala jsem paní Tremlové s žádostí o pomoc. Nechtěla jsem, abychom dovolenou strávili na pokoji a s nějakými žaludečními problémy. Po léčbě se dceři do půl hodiny ulevilo a vrátila se jí veselost. Druhý den se ale nevolnost opakovala a tak jsem opět kontaktovala paní Tremlovou, I tentokrát léčba rychle zabrala a my jsme si zbytek dovolené užili v pohodě a ve zdraví. Překvapující je, jak rychle to fungovalo, za což jsem byla opravdu nesmírně ráda.

Léčení

(Daniela, 20. 3. 2020 6:29)

Musím moc pděkovat paní Tremlové za léčbu mých vleklých zdravotních problémů s trávením. Téměř každodenní nevolnosti mě vyřazovali z běžného života, díky operacím a následné léčbě,moje nevolnosti ustaly a já můžu skoro vždy užívat celého dne( před tím pro mě končil den ve čtyři hodiny a v pět už jsem ležela v posteli, protože mi bylo zle).
Také děkuji za léčbu mého syna, který měl problémy ve škole. Hned po provedení operací bylo vidět, že se mu značně ulevilo. Paní Tremlovou mohu jen a jen doporučit. Daniela

Reiky

(Andrea 20.8.2019 12.20, 20. 8. 2019 12:25)

Chtěla bych moc poděkovat paní Tremlové za vyléčení mých závažných zdravotních problémů.A nejen to.Pomohla mě upravit a abnovit proudění energie reiki, které mě špatně fungovalo nebo spíše nefungovalo po špatném zasvěcení reiki 1 stupně. Byla jsem špatně napojená na tuto energii.Teď vše funguje jak má.Moc děkuju Andrea

Léčení

(Jana, 11. 7. 2019 12:58)

Dobrý den, na doporučení od kamarádky jsem oslovila paní Tremlovou s prosbou o pomoc mojí nemocné maminky. Snaha a zájem paní Tremlové o maroda a následná péče nás doslova ohromily. Léčba se projevila během několika dní a mamce se po vytaženém zánětu z těla ulevilo, odešly teploty a díky astrálním obkladům se výrazně zlepšily dekubity na nohách. Léčba paní Tremlové funguje nejen velmi dobře, ale i rychle. Moc ji děkujeme a vřele doporučujeme. Jana Š

Záchrana před operací kolena.

(Jiří Š., 18. 9. 2018 8:03)

Jsem sportovně založený, jezdím na kole, lyžuji, plavu a vůbec se léta věnuji rekreačně sportům. To se také bohužel i díky stárnutí projevilo na mém koleni. Měl jsem dokonce dohodnutý termín, kdy nastoupím do nemocnice. Jak se ale blížil datum operace, bylo mi jasné, že tam prostě nechci a že napřed zkusím jiný způsob léčby. Kolega mi doporučil p. Tremlovou, která mimo jiné dělá léčení na dálku. Po přečtení jejích stránek jsem to zkusil. Po jediném poléčení jsem mohl plánovanou operaci odložit. Koleno mi sice sem tam připomene svoji existenci, ale proti tomu, že jsem nemohl jezdit na kole je tohle velká úleva.
Jsem mile překvapen, jak rychle na mě léčba fungovala.

Úraz kotníku.

(Milan Z., 17. 9. 2018 13:46)

Svojí nepozorností jsem si způsobil úraz nohy v oblasti kotníku. Měl jsem obrovské bolesti a myslel jsem, že už nebudu nikdy pořádně chodit. Dokonce jsem ve svých 30ti letech dostal hůl, abych se mohl alespoň trochu pohybovat. Rehabilitace nepomáhali a tak jsem se rozhodl, že takto nemohu být věčně a proto jsem požádal o pomoc paní Tremlovou, kterou mi doporučila moje známá. Po prvním poléčení jsem hlavně v noci pocítil velkou úlevu, protože před tím jsem nemohl bolestí spát. Noha přestávala bolet. Během týdne léčení jsem mohl zahodit hůl a zase znovu chodit jako zdravý člověk.
Mockrát děkuji.

Střevní viroza

(Lucie K., 12. 7. 2018 7:14)

Dcerka (2 roky) měla střevní virozu ze školky vyletěla jí teplota a ošklivě zvracela pouze žaludeční štávy a velice často za sebou a stěžovala si na bolest nožiček a vypadala hodně nemocně sotva držela oči. Hned jsem napsala paní tremlové, která malou vyčistila a poléčila (měla bacil v žaludku) a malá už nezvracela spadla jí teplota a bylo z ní zdravé a čilé dítko.

Bolest v uchu

(Jaroslav Vítek, 20. 2. 2018 9:30)

Po jednom chladném ránu jsem po příjezdu na kole do práce pociťoval palčivou bolest v levém uchu táhnoucí až k spodní levé čelisti. Poprosil jsem paní Tremlovou jestli s tím neumí něco udělat. Ona ke mě přistoupila přiložila levou ruku cca 7cm od boltce a pravou chvěla. Po 1-2 minutách jsem začal pociťovat vystupující chlad z ucha. Paní přerušila kontakt a šla si umýt ruce s oplachem studenou vodou od lokte k prstům. Opět přiložila pravou ruku cca 7cm od boltce a levou nastavovala k příjmu energie. Po 2-3 minutách jsem ucítil příjemné teplo prostupující přes ucha do hlavy. Během 20 minut bolest zmizela.

Potíže s koleny

(Břetislav, 13. 2. 2018 20:30)

Trpím dlouhodobě degenerativními změnami v kolenou (artróza). Bolest byla i přes snahu lékařů, místy nesnesitelná, že znemožňovala běžný pohyb. Paní Tremlová mě doslova postavila na nohy. Za to jí patří dík.