Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lokalizace přivtělené duše a její odvedení do astrálu.

Přisátá přivtělená duše může být většinou někdo, koho jste znali, měli jste ho rádi a volali jste ho zpět. Většinou je to někdo z rodiny, přátel, někdo, kdo se nechce od svých milovaných odloučit. Po čase nošení astrálních bytostí ( někdo může mít na sobě přilepeno více bytostí ),může fyzická osoba onemocnět. Je to způsobeno tím, že naše energie, kterou vyzařujeme, je jejich potravou.

Pomocí astrálních pomocníků a léčitelů jsme schopni takové duši domluvit a odvést ji na místo pro ni určené.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Prosíme o prohlídku mé rodinky

(Veronika Hynar Klárová, 16. 8. 2023 21:59)

Krasny vecer,odkazala a doporucila mi vas ma dobra znama,tal bych vasi pomoc take moc rada vyuzila

Re: Prosíme o prohlídku mé rodinky

(Ivana, 3. 3. 2024 13:04)

Dobry den mame 3 mesice u nas navstevnika nevime kdo to je ale dela nam hrozne naschvaly a potize?Muzete nam nejak pomocia zbavit se toho co mame u nas doma.

Odvod přivtělených duší

(Andrea 4.12.2019, 4. 12. 2019 8:19)

Chtěla bych moc poděkovat paní Tremlové,která mě a mému synovy pomohla odvést přivtělené duše,které jsme měly přímo v těle.Syn měl 3 přivtělené duše a já dvě.Důvodem přivtělených duší bylo narušení energického obalu kolem těla.Paní Tremlová vytvořila obaly nové,které nás chrání.Můj syn se zbavil strachu a psychicky se moc uklidnil. Moc děkuju Andrea

Velké poděkování

(Petra a Lukáš , 9. 8. 2021 18:16)

Chtěli bychom moc poděkovat paní Tremlové za pomoc, kterou nám už více než rok velmi rychle a účinně poskytuje, vždy když cítíme, že nám někdo bere energii, tak ji napíšeme, ona nás zkontroluje a od přivtělených duší nás očistí a udělá nám ochranu a nabije energií.

odvedení duší

(Jiří, 13. 10. 2020 8:47)

Paní Tremlová má neuvěřitelný dar a schopnost o které jsem doposud slýchával jen z filmů a literatury. Jsem rád, že takové lidi jako je ona existují a že jsem měl tu čest paní "potkat". Zaprvé se mi rozšířilo povědomí o světě, tak jak ho neznám a zadruhé a to hlavně, mi prakticky zachránila spokojený život:)
Měl jsem veliký problém ve vztazích, nedokázal jsem v nich dlouhodobě fungovat, nemohl jsem se zamilovat, něco mi v tom bránilo. Měl jsem pocity, že to nepůjde, že to není ta pravá žena. Vyzkoušel jsem všelijaké terapie a nic nepomáhalo, až jsem se dozvěděl o regresi a přisedlých duších a to už byl kousek k nalezení stránek paní Tremlové. Paní Tremlová odvedla duši mojí mámy, která umřela když mi bylo 11let a která se mě snažila chránit a tím mi nevědomě (pokud to mohu napsat o duši:) škodila. Sám nevím, zda to jsou duše, nebo jen energie, která tu po nich zůstává a může nás ovlivňovat, ve výsledku je to jedno, protože druhý den už jsem cítil, že se něco mění. Byly mi odvedeny ještě další tři cizí duše, co na mě parazitovaly. Teď je to několik dní a já jsem maximálně spokojen a užívám si život. Cítím, že jsem svým pánem a že vše záleží teď na mě a vůbec z toho nemám strach. Moc děkuji. Jirka

Vyčerpaní

(Šárka , 14. 4. 2019 21:49)

Paní Tremlovová mi moc pomohla. Byla jsem hodně unavená, bezdůvodně i po 16-ti hodinách spánku, podrážděná, také bezdůvodně. Necítila jsem se ve své kůži. Po nocích jsem se budila bezdůvodně a vyděšená Vše jme zkonzultovat. Paní Tremlovová zjistila, že mám na sobě přisáté dvě duše. Po odvedení přišla veliká úleva i když ne stoprocentní. Byla tak zlatá, že ze své dobré vůle zkontrolovala i byt. Udělala co bylo potřeba a celkově byla velmi ochotná a starostlivá.
Moc děkuji