Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kontakt.

E-mail : hana.treml@seznam.cz

Ráda bych požádala o to, aby mě psali pouze vážní zájemci o léčbu a lidé s dotazy ohledně léčby. Děkuji.

Někteří lidé mi píší, že by se u mne chtěli objednat a mít při léčbě osobní kontakt. To je dost velký problém, protože chodím do zaměstnání a na klienty by mě zbývalo ( při osobním kontaktu ) jen velmi málo času ( cca 2 hod. denně ). Práce je pro mne jistota, kterou zatím nechci opustit. Léčit lidi je už dlouho mým snem a mít léčitelství jako zaměstnání je něco, po čem toužím. Nejsem si však jistá, jestli bych měla tolik zájemců o léčbu, abych si mohla dovolit nechat svého zaměstnání a věnovat se celý den klientům. V této době je to dost riskantní a já nejsem střelec. Proto mě vždy déle trvá, než se pro něco tak závažného rozhodnu.

Další a ještě větší problém je to, že nemám žádnou ( léčebnu ) nebo spíše místnost, kde bych mohla zájemce o léčbu přijímat.

Mým domovem je Plzeň, ale moje nynější bydliště je na Přešticku  Tuto situaci by neřešil ani pronájem, ve kterém bych mohla pár hodin denně pro klienty fungovat. Pronájem s energiemi by v Plzni vyšel na více peněz, než bych mohla za tak málo hodin při takto nízkých cenách vydělat. Manžel zásadně odmítá, abych vodila klienty do našeho domu - chce mít soukromí a já to respektuji.

Proto komunikace probíhá tímto způsobem ( e- mailem ). Také chápu, že v dnešní době se nedá každému věřit a proto jsem se rozhodla poskytnout zájemcům , kteří potřebují pro ujištění, že tyto stránky a léčba skutečně existují a někdo je fyzicky provozuje, telefonní spojení, na které mi mohou své zdravotní problémy a dotazy v kostce zavolat. Jinak ale bude i nadále další komunikace probíhat přes e-mail. Je to pro mne nejjednodušší  cesta vzhledem k úspoře času ( telefonování zabere velmi mnoho času, který potřebuji na samotné léčení ). Komunikací e-mailem stihnu daleko více práce tj.( stanovení diagnózy, samotná léčba, astrální operace, skenování a posílání výsledků na e-mail atd. ).

Budu ráda, když budete volat v čase, který bude vyhrazen pro Vás, kteří máte problém se svěřovat se svými problémy e-mailu.

Kdy můžete volat?

PO - PÁ   16:00 - 18:00

SO - NE    9:00 - 16:00

na telefonní číslo 705 110 028 - Čez mobil

Děkuji za pochopení a přeji krásný den.

Tremlová