Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diagnostika orgánů

Diagnostika orgánů je velice důležitá procedura. Podle procentuálních výsledků zjistím, jestli funkce orgánů přibližně odpovídá opotřebení vzhledem k věku klienta, nebo jestli nižší nebo velmi nízká funkce vybočuje z normálu a značí nějakou nemoc. Nejvíce takto postiženy bývají tyto orgány : ledviny a nadledvinky, játra a žlučník a také slinivka břišní ( při diabetu ).

Je alarmující, že už malé děti ( již kolem 4 roků ) mají v některých případech natolik zanesené vnitřní orgány nezdravými potravinami, že vykazují v % opotřebení jako u 20ti letého člověka. To je známka velmi špatného výběru potravin pro tak malé děti. Někdy zase 20ti letý mladý člověk pak odpovídá vzhledem k zanešení hlavně chemickými látkami - ( kouření, drogy, alkohol, nekvalitní strava ) na 40 - 50ti letého člověka. Záleží tedy hlavně na zdravé stravě, pohybu a neméně důležité je prostředí, ve kterém žijeme. To, jak se o svá těla staráme vyjde najevo někdy až ve starším věku - někdo se vyššího věku díky neřestem ani nedožije.

 Diagnostika jednotlivých orgánů odhalí, na kolik procent pracují. Výsledky zapisuji do tabulky, kterou posílám na e-mail.

Diagnostika probíhá takto :

Astrální bytost - léčitel se napojí na klienta a zjišťuje výkonnost jeho orgánů.

Neznamená to však, že astr. léčitel na klienta sahá nebo s ním nějak manipuluje. Léčitel stojí cca půl metru od klienta a podle vydávané energie z orgánu určí jeho procentuální výkonnost. Pomocí telepatické komunikace se dozvídám na kolik procent určitý orgán pracuje.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování a velký obdiv

(Ilona, 15. 6. 2021 9:22)

Touto cestou chci paní Hance poděkovat za odbornou , dokonalou péči celé mojí rodiny !!!!!!! Celková diagnostika, astrální operace a bylinné čaje jsou vysvobozením od bolestí. Pokud věříte, budete se cítit výborně , protože zdraví je to nejdůležitější v životě. Děkujiiiiii

Bolesti svalů a lopatky.

(Marie M., 26. 11. 2018 18:59)

Delší dobu jsem měla problém s bolestí svalů na krku a v oblasti pravé lopatky. Někdo mi poslal webové stránky p. Tremlové a tak jsem to zkusila. Byla jsem mile překvapena přístupem, i když dopisování po e-mailu a léčba na dálku mě dost překvapilo. O to víc jsem byla nadšená, když mi tato paní pomocí reflexologie a určením správné diagnozy, astrální operací plic a bylinným čajem za asi 2 týdny od mých problémů pomohla. Byla to po tak dlouhé době opravdu veliká úleva. Jako by Vám spadl kámen ze zad. Moc děkuji.

Diagnostika a kolektivní pití čaje.

(Václav P., 18. 9. 2018 7:31)

Píšu komentář za celou partu chlapů. Nejdříve jsme si všichni od p. Tremlové nechali udělat diagnostiku orgánů a podle ní nám udělala detoxikační čaje. Jednou za čas si je všichni přineseme do práce a společně pijeme. Jako správní chlapi jsme na nezdravé jídlo a pití. Takže jako omluvu našemu tělu občas dopřejeme bylinnou očistu. Dá se to vydržet a jako prevence před nemocemi je to k nezaplacení.
Vřele doporučujeme.

diagnostika

(Monika S., 12. 4. 2018 11:42)

Perfektní diagnostika orgánů, podrobná s konkrétním řešením zdravotního problému. Mnohem rychlejší a lepší řešení zdravotního problému, než dlouhé hodiny vysedávat u lékaře - to v mém případě stejně k ničemu nevedlo. Moc mi pomohla.
Úžasná komunikace s pí.Tremlovou.
Jsem ji moc vděčná za léčení. Mohu všem vřele doporučit.

diagnostika

(Jana, 14. 3. 2018 13:34)

Mohu jen potvrdit. Diagnostika byla téměř shodná s lékařskou. Navíc byla konkrétnější, s konkrétní doporučenou léčbou.