Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhody léčby na dálku.

Vše, co na těchto stránkách dělám (diagnostika, astr.operace atd.), je na dálku. Velká výhoda spočívá v tom, že nemusíte nikam jezdit, čekat ve frontě nebo být v čekárně, kde na Vás kýchají nemocní.

Můžete být kdekoli ( i na dovolené v zahraničí ) a vše proběhne, jakoby jste byli léčení fyzicky přítomni.

Pokud budete mít zájem zjistit stav Vašich orgánů bez toho, aby jste obcházeli 2-3 lékaře denně, máte možnost napsat e-mail a zeptat se na cokoli, co Vás zajímá. V nejkratším termínu odpovím a v případě Vašeho zájmu se můžeme domluvit na dalším postupu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Léčení a čištění

(Zdenka, 6. 4. 2024 10:38)

Jsem velmi vděčná, že jsem ,,náhodou" narazila na stránky paní Hanky.
Mnoho let jsem se starala o staré a nemocné rodiče.Byla jsem hodně vyčerpaná jak fyzicky , tak i psychicky.Paní Hanka mi pomohla se dát dohromady.Také odvedla máminu duši tam kam patří.A ještě pomohla i vnučce .Jsem jí za vše moc vděčná.A děkuji.

Léčení rodiny

(Venda, 2.6.2021, 2. 6. 2021 14:16)

Dobrý den, chtěla jsem touto cestou znovu poděkovat paní Tremlové. Pomohla svým léčením celé naší rodině, mě, sestře, našemu tatínkovi, kterému byla diagnostikována rakovina. Jeho stav se po jejím léčení zlepšuje natolik, že opět chodí ven. Velmi pomohla naší dcerce, která prodělala PIMS (postcovidový syndrom)byla týden na JIP a její stav byl vážný. Od lékařů i od paní Tremlové jsem dostávala stejné informace o jejím akt. zdravotním stavu, od paní Tremlové, to bylo vždy o den dříve. k údivu a radosti lékařů a hlavně rodiny je dcera naprosto v pořádku, bez následků.
Přístup paní Tremlové je velmi empatický, laskavý a vstřícný.. rychlé jednání. Jsem za ni velmi vděčná, děkujeme.

Čištění celé rodiny

(Andrea, 12. 9. 2020 10:24)

Dobrý den,chtěla bych poděkovat paní Tremlové za čištění energickěho systsystému celé mé rodiny i domu od nežádoucích zbloudilých duší.S kterým koliv zdravotním problémem se na ni obracím.Moc děkuju za rychlé jednání,velké léčitelské schopnosti a laskavý přístup k lidem.Velké díky Andrea

Syndrom zmrzlého ramene

(Jana Gollová, 29. 8. 2020 16:33)

Paní Hanu Tremlovou mi doporučila moje kamarádka, které vyléčila patní ostruhy i pupeční kýlu. Moje diagnóza byla tzv. syndrom zmrzlého ramene. Bolest a nepohyblivost mně bránily dělat běžné každodenní úkony. V době, kdy jsem se obrátila na paní Tremlovou, měla jsem za sebou tři série rehabilitací a elektroléčby. Bohužel bez výraznějšího efektu. Paní Hana se mne velmi ochotně ujala a ihned začala s léčbou. Ta spočívala v čištění a léčení mého astrálního těla. K tomu jsem pila detoxikační čaj dle jejího receptu. Po cca půlroční léčbě bolest ramene odezněla a hybnost se téměř obnovila. Jsem schopna nejen se o sebe postarat, ale také jsem se mohla téměř po roce vrátit do práce. Mimo jiné jsem se paní Tremlové zmínila o hemoroidech, které se mi objevily už v dětství. Také tohoto problému mě paní Hana zbavila. Jak je známo, fyzické potíže souvisí s těmi duševními. Proto se paní Hana spojila s mojí duší a předala mi její vzkaz o tom, co bych měla ve svém životě dělat jinak. Paní Tremlové jsem velice vděčná. S její pomocí se můj život změnil k lepšímu. Velmi, velmi děkuji! Jana Gollová

Léčení ostruhy a pupeční kýly

(St.Ptáčníková, 11. 1. 2019 17:39)

Dobrý den.Chtěla bych tímto poděkovat paní Tremlové za vyléčení.
Udělala se mi ostruha na levé noze.Paní Tremlová zjistila,že to má spojitost s ledvinami a moč.měchýřem.Orgány vyčistila a provedla astrální
operaci.Měla jsem i malou pupeční kýlu.Paní Tremlová ji sešila a během pár dní to krásně srostlo.
Pokud budu mít nějaký zdravotní problém určitě se na p.Tremlovou obrátím.Děkuji za rychlé vyléčení.

Na chalupě u lesa.

(Slavomír, 18. 9. 2018 11:17)

Mám pěknou zkušenost s léčením na dálku. Byl jsem zrovna na týdenní dovolené na chalupě. Chytlo mě koleno a měl jsem velké bolesti. Cestu autem k doktoru bych asi nezvládl. Protože jsem byl v kontaktu s p. Tremlovou z předchozího léčení pokaženého žaludku, požádal jsem ji opět o pomoc. Měl jsem s ní domluveno, že mě bude denně odvádět bolest a léčit energií. Denně jsem vždy poznal, kdy na mě pracuje, i když jsme nebyli domluveni na žádném určitém čase. Po několika dnech bylo po bolesti a koleno drží.
Moc za to děkuji.