Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdy a proč jsem měla potřebu léčit.

Zájem o byliny mne přepadl poměrně brzy. Bylo mi 21 let. Stalo se to tak, že mne k tomu částečně přiměly moje zdravotní problémy. Narodila jsem se s onemocněním reflux, což je problém, který způsobuje nefunkční záklopka mezi jícnem a žaludkem. Na záklopce jsem měla kýlu ( hyátovou hernii ) a záklopka se díky tomu nedovírala. Trávicí kyselina se občas dostávala  ( hlavně v noci ) do jícnu a naleptávala ho. Ale nejen jícen měl problémy. Kyselina žaludku je velice agresivní a je schopna po čase naleptat i zubní sklovinu. Léky - antacida, která mi byla podávána mě více škodila a proto jsem hledala něco, co by mě opravdu pomohlo. Byly to byliny. Nakonec jsem se stala makrobiotičkou, protože jedině změna stravy a vynechání překyselujících potravin, mě pomohlo. Také jsem musela svoji stravu přizpůsobit tomu, že jsem studený typ člověka a  musím dbát na to, aby moje strava byla oteplující.

Abych mohla být jasnovidná a dělat to, co mne baví, musím být vnitřně čistá. Proto jsem abstinent, nekuřák, cvičím jogu a snažím se jíst a žít zdravě.

K rozvoji léčení u mne také přispělo to, že jsem si po špatné zkušenosti se zasvěcením do REI-KI  III. stupně odnesla domů mimo zasvěcení i dvě přivtělené duše. Naštěstí mě jich záhy zbavila ( moje kolegyně ) ze severních Čech, která mě také vložila na ochranu andělský paprsek. V té době jsem ještě léčitelství dělala úplně zdarma a jen pro radost sobě a těm, kteří mě o pomoc požádali. Zde mi také byla dána nejenom dobrá rada, ale také nutnost v tom, že se lidé nemají léčit zdarma, protože si toho jinak neváží a nedodržují pokyny dané léčitelem. Proto jsem byla nucena sestavit ceník s poněkud směšnými cenami, abych nebyla za vydřiducha a také proto, abych umožnila léčbu i ekonomicky znevýhodněným osobám. Znám léčitele, kteří si za podobnou práci účtují tisíce.

Tato pro mne vážená paní mi nabídla, že u mne provede automatickou kresbu a automatické psaní. Napojí se na Boha, který ji v tu chvíli ( ovládne ) a ona v jakémsi transu vytvoří zprávu pro člověka, kterému je určena. Dodnes mám v hlavě tu větu, kde mi Bůh sděluje, že i kdybych lidi léčila popelem, tak že je vyléčím. Takovou sílu prý v sobě mám. Zatím se ještě pořád zdokonaluji a vyvíjím a myslím si, že jsem k tomuto vrcholu v léčitelství zatím ještě nedospěla. Podle mých astrálních průvodců jsem kousek za polovinou své léčitelské dráhy. 

Toto také asi hodně přispělo k tomu, že jsem se ( po seznámení s touto paní ) a uvědomění si, co mám v tomto životě za úkol, rozhodla léčbě lidí více věnovat.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(Hanka, 12. 6. 2023 15:21)

Pomoc paní Hanky jsem využila mnohokrát nejenom já, ale i má rodina. Její léčivá energie velice pomohla synovi v období, kdy se potýkal s malou sebedůvěrou, nízkým sebevědomím a strachem ze selhání. Během vlastní maturitní zkoušky ho průběžně dobíjela energií, podporovala mozkovou činnost, paměť. Mě po nepříjemném rozchodu zbavila negativní energie, která na mě od bývalého partnera stále dopadala a já se cítila fyzicky i psychicky stále hůř a hůř. Po vyčištění a nastavení ochranného štítu se mi během pár hodin neskutečně ulevilo.

Havárie na motorce

(Lea, 2. 2. 2023 13:54)

Velké poděkování paní Tremlové za její léčbu mého bratra, který po těžké havárii na motorce bojoval o život. S její pomocí a podporou se bratr dostal z nejhoršího a (již) po třech měsících od nehody mohl být převezen z nemocnice do rehabilitačního centra. Děkuji ze srdce za celou rodinu, za to, že mám bráchu na světě!

Poděkování za léčení oka

(Ivana , 7. 12. 2021 23:05)

Z celého srdce bych chtěla poděkovat paní Hance za léčení mého oka. Přes půl roku jsem navštívila několik očních lékařů a výsledek žádný. Měla jsem problémy z okem které mě bolelo 24h.stale mě v něm rezalo oko stále rudé a oteklé a zvětšené. Moje zlatá kamaráda Vendula mě dala kontakt na paní Tremlovou a problém se vyřešil. Za to ji chci poděkovat je prostě anděl. Děkuji

Panická ataka

(Markéta, 10. 6. 2019 8:59)

Kontaktovala jsem paní Tremlovou s žádostí o pomoc s panickými atakami. Vysvětlila mi, že psychika ve velice úzce spojena s vniřními orgány. Astrální prohlídkou mi diagnostikovala čtyři orgány a po jejich operaci jsem ihned cítila úlevu. Po pití bylinného čaje a následným čistěním jsem se dostala do pohody a zvládala i ataky, které přicházely mnohem méně častě.
Srdečně doporučuji a paní Tremlové ze srdce děkuji, že je.

poléčení

(verca, 30. 5. 2018 20:12)

Ráda se svami podelím o zkusenost.Den před odetem do španělska malá dostala teploty.I když dva dr nedoporucovali cestu letadle. P. Tremlová malou polěčila..druhý den byla bez teplot a tam pouze jednodenní prujem a vse ok..malá je doted zdrava. Velice doporucuji. Dovolená byla jak měla byt.