Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí mazlíčci.

I naši domácí mazlíci, jako jsou psy, kočky, králíčci, papoušci, koně, morčata a podobně, mají někdy malé či velké zdravotní problémy.

Ať už to jsou banální rýmičky, záněty ledvin a močových cest, problémy plic, záněty kloubů, bolesti a pod., všem se dá pomoci. Stačí, aby s čištěním nebo astrální operací souhlasilo jejich astrální tělo. Astrální operací se nedá odstranit spolknutý předmět nebo pozřený igelit, ale dá se podpořit střevo, aby tělo vydalo to, co do něj nepatří.

Také se dají tělu dodat, stejně jako u lidí, různá léčiva, přírodní antibiotika a pod., která pomohou s léčbou nemoci nebo jen pomohou od bolesti.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kocourek

(Irena Frolíková, 13. 12. 2023 9:04)

Velké "DĚKUJEME" paní Tremlové, má neskutečné andělské schopnosti, ani nevím kolikrát už nám okamžitě pomohla. Pomáhá nejen celé naší rodině, ale i domácím mazlíčkům.

Kocourek

(Irena Frolíková, 13. 12. 2023 9:04)

Velké "DĚKUJEME" paní Tremlové, má neskutečné andělské schopnosti, ani nevím kolikrát už nám okamžitě pomohla. Pomáhá nejen celé naší rodině, ale i domácím mazlíčkům.

Uzdravení pejska z parvovirózy

(Alice Maťáková, 7. 11. 2023 9:06)

Z celého srdce děkujeme Haničce T. za její velkou, laskavou a lidskou ochotu pomahát při léčbě našeho 4-měsíčního štěňátka, které se nakazilo zákeřnou parvovirozou. Pejsek byl 9 dni hospitalizován na klinice, kde mu byla podávána antib.lecba, kapacky, měl zavedenou sondu do žaludku, protože neprijmal sám potravu a byl velmi apaticky a smutny. Hanicka nám po celou dobu léčení byla velkou oporou, každý den ráno a vecer posílala Charlikovi lecivou energii, vakcínu na parvovirozu, doplňovala bílé krvinky, které se přestaly tvořit, léčivé švédské kapky a zázvor na žaludek, antidepresiva proti smutku.
Každý den jsme zaznamenávali malinke krůčky ke zlepšení. Velky skok k uzdraveni nastal, kdy jsme podstoupili na klinice metodu transplantace výkalů ( dohledat se daji informace o této metode pod FMT, fekální mikrobiální transplantace ) od zdravého psa ( Charlikovo maminky). Ve střevech se začaly rychle množit zdrave bakterie a napadeny střevní mikrobiom se začal obnovovat a zdravotní stav pejska se ze dne na den hodně zvedl.
Jsem ze srdce vdecna, ze nám byla Hanicka velmi napomocna svou podporou, uzdravujici, lecivou energii, klidem a naději na plne uzdraveni našeho pejska.
Láska se nerozděluje na lidskou a zvířecí, laska je jedna jediná, vseobjimajici a bezpodmínečná♥️

Kajik

(Veronika , 17. 8. 2023 6:57)

Děkuji moc paní Tremlové za rychlou pomoc pro našeho pejska Kajika, který byl zavodněný a měl otok na plicích a nemocné srdce.
Paní Tremlová ho odvodnila a vyměnila orgány. Kajikovi je líp,jsem moc ráda.

Škubánek

(Káťa, 28. 2. 2023 7:46)

Děkuji mnohokrát paní Tremlové za všechno co pro nás s Galčou udělala. Již mnohokrát nám pomohla... od kloubů počínaje, ušima, inkontinencí, uskřinutým nervem a žaludkem konče. Jsem jí nesmírně vděčná za tuto pomoc. Nemáme v dosahu ani veterináře takže bez paní Tremlové bychom byli kdesi. Ještě jednou moc děkuji! :)

Felina

(Věra, 24. 1. 2023 11:36)

Děkuji moc paní Tremlové za pomoc s naší kočkou Felinou. Po jídle zvracela, byla neklidná , paní Tremlová jí ihned prohlédla , vyčistila jí žaludek a rázem bylo po problému. Jsem opravdu moc rádi, že nám paní Tremlová vždy rychle a ochotně pomůže.

Škubánek

(Káťa, 28. 6. 2022 8:08)

Moc děkuji paní Tremlové, opět pomohla mé fence Gale. Podlamovaly se jí zadní nohy. Paní Tremlová jí zjistila uskřípnutý nerv u páteře. Pomohla jí a nohy drží. Je to paráda když někdo takový jako paní Tremlová existuje :)
Díky moc.

Mikeš

(Irena Frolíková, 20. 6. 2022 7:57)

Opět velké poděkování paní Haně Tremlové za vyléčení našeho kocoura. Okamžitě zjistila příčinu a během čtyř dnů byl naprosto v pořádku. S paní Tremlovou máme ty nejlepší zkušenosti i já a můj manžel. Je to úžasné,
moc děkujeme, že Vás máme.

Angie

(Věra, 19. 2. 2022 0:08)

Moc děkuji paní Tremlové za rychlou a účinnou pomoc, kterou poskytuje naší fence Angie a vlastně celé naší rodině. Naposledy byla fenka neklidná, neměla moc chuť k jídlu a to už jsem věděla, že se něco děje. Paní Tremlová jí vyčistila žaludek a játra a rázem byla Angie zase v pořádku. Je to úžasné, když víte, že se na paní Tremlovou můžete kdykoliv obrátit a ona hned pomůže. Děkuji moc.

Vyléčený kocour Mikeš

(Irena Frolíková, 26. 12. 2021 19:26)

Začínám věřit na zázraky. Včera jsem myslela, že mi náš kocourek zemře v náruči a díky zásahu paní Tremlové se jako mávnutím proutku vyléčil. O pomoc jsem psala večer a ještě ve svátek a během několika minut se děly věci! Přestože se léčíme léky z veterinární ordinace, náš Mikeš kolaboval. Paní Tremlová má neskutečné schopnosti. Velice děkuji za její okamžitou andělskou pomoc.

Pomoc

(Lorencová , 13. 11. 2021 14:17)

Musím poradně vyzdvihnout paní Hanku. Měli jsme problem s našim pejskem, který se nemohl postavit na nohy a přestal jist. Oslovila jsem paní Hanku v noci a ještě v tento čas nám byla nápomocná. Pejsek druhy den se začal stavět na nohy a začal mít chuť k jídlu. Paní Hanka je velký anděl. Děkuji moc a všem vřele doporučuji

Ronisek

(Zina, 27. 9. 2021 8:41)

Obrovský dík paní Tremlové za rychlé uzdravení mého bišonka. Měl problémy ze zadními nožičkami, hůře chodil a měl bolesti. Paní Tremlová prohlídkou zjistila skříplý nerv v páteři. Nerv zafixovala a zaléčila a Ron je opět veselý a může běhat. Úžasné! Moc oba děkujeme.

Škubánek

(Káťa, 18. 7. 2021 11:48)

Také se přidám s velkými díky paní Tremlové, která mi pomáhá se starší fenkou (12let). Dnes dostala křeče do nohy a pořád si jí šíleně lízala a když vstala tak s ní škubala a nevěděla jak si lehnout, sednout nebo běhat nebo co. A já také ne a tak mi opět pomohla paní Tremlová a fenka je OK. Děkuji moc.

Jessie

(Dagmar , 30. 5. 2021 20:26)

Opět velké poděkování p. Tremlové za to, že nám pomáhá se starší fenkou Jessie (12let). Jednoho dne se stalo, že místo, aby šla rovně, chodila stále dokola. Paní Tremlová zjistila, že má zhoubný nádor v hlavě a poléčila jí. Jessie se stav zlepšil během dvou dnů a pořád se má k světu. Ještě jednou moc děkuji.

Felina

(Věra, 2. 4. 2021 20:15)

Moc děkuji p. Tremlové za rychlou pomoc , kterou poskytla naší kočce Felině. Po krmení kočka zvracela a nebylo jí evidentně dobře. Paní Tremlová zjistila, že má nějaký cizí předmět v žaludku, ten odstranila a Felině se rázem ulevilo. Jsem moc ráda, že p. Tremlovou známe a že nám vždy rychle a ochotně pomůže. Ještě jednou moc děkuji.

Škubánek

(Káťa, 6. 3. 2021 12:56)

Velké díky paní Tremlové, která nám pravidelně pomáhá se starší fenkou křížence labradora a ohaře Galou (11,5let). Teď jsem měla dojem, že pes neovládá zadní nohy dostatečně a přitom jí to nějak nebolí a když jsem se pak ještě dočetla o degenerativní myelopatii tak jsem kontaktovala paní Tremlovou. Ta Galu několikrát přeléčila a pomohlo to. Fenka si je jistější na zadních a já moc děkuji paní Tremlové za její schopnosti a ochotu nám vždy pomoci. :)

Léčba pejska

(Věra, 8. 9. 2020 13:24)

Moc děkuji paní Tremlové za vyléčení naší fenky Angie. Ze dne na den přestala baštit, byla smutná a to už jsem věděla, že se něco děje. Ihned jsem kontaktovala p. Tremlovou a ta zjistila, že Angie má zánět ve střevě , který se navíc rozšířil i na pobřišnici. Po jejím zákroku se fence viditelně ulevilo a už večer si s chutí dala večeři. Teď už je zase v pořádku, za což p. Tremlové velice děkuji. Jsem moc ráda, že jí známe a že se na ní mohu kdykoliv obrátit a ona ihned pomůže.

Škubánek

(Káťa, 16. 5. 2020 17:23)

Opět veliké díky paní Tremlové. Podruhé mi dostala 11 letou fenku z akutních potíží. Nejprve průjem a dnes zvracení. Cosi nestravitelného jí uvízlo v žaludku. Celou noc (a už i včera odpoledne) jí bylo špatně ani nespala. Po léčení paní Tremlové už fenka zase žere a vypadá lépe :) Děkuji moc paní Tremlové

Jessie

(Dagmar Š., 6. 3. 2020 8:44)

Mám 11 letou fenu, která se nemohla postavit na nohy a zůstala ležet,kvůli problemu s klouby. Pomohli ji astrální obklady. Je to zázrak,že zase běhá
díky paní Tremlové.

Conny

(Stáńa, 1. 3. 2020 17:44)

Dobrý den.Chci tímto poděkovat paní Tremlové za léčení naší Conny.Měla kýlu a porušené kolenní vazy na zadních packách.Již po prvních dnech léčení se kýla o hodně zmenšila.Předtím nechtěla venku chodit a nyní běhá a ani nechce jít domů.Moc,moc děkuji paní Tremlové za léčení.