Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba bylinková.

Detoxikační čaj má za úkol odstraňovat z těla staré usazeniny ( odpady ) a preventivně čistit a dbát na to, aby se v těle díky chemickým látkám nevytvářely cysty, polypy, myomy, nádory a jiné tělu nepříjemné zdravotní problémy. Pokud v těle tyto problémy již jsou, detoxikační čaj si umí s převážnou většinou poradit sám. Může to trvat 3 měsíce, ale také třeba půl roku i déle. S čím si neporadí čaj, tam pomůže astrální operace.

Pokud v astrálním těle klienta naleznu pouze problémy např. s výskytem cyst - prsa, gyn. orgány, ledviny, polypy atd...nebo problémy zažívacího traktu, tak v některých případech stačí na ozdravení a detoxikaci bylinný čaj, který s pomocí astrálních pomocníků sestavujeme přímo na míru každého klienta. Jak taková spolupráce probíhá : vezmu si svůj starý atlas rostlin a pomocník mi při listování říká, jakou bylinu vybrat. Tímto způsobem napíšeme seznam bylin, ke kterým také dostanu gramáž - tj. kolik gramů ke každé bylině mám napsat. Tyto bylinné čaje jsou alternativou pro ty, kteří nevěří astrálnu.

Tyto čaje pomáhají úplně každému, kdo je ochoten je podle přiloženého rozvrhu pít. Odměnou mu je zlepšující se zdravotní stav, odcházející chronické bolesti, toxická zatížení a mnoho dalšího. Bez toho se naše těla ráda obejdou. Někdy se ale stává, že klient buď čaj nechce pít, nebo je to malé dítě do kterého bychom takové množství čaje nedostali - proto přistupujeme k astrální operaci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bolava slacha na noze

(Andrea, 22. 11. 2021 14:04)

Velice dekujeme pani Tremlove za jeji peci. Maminka je 2roky po operaci slachy, letos v zari spatne doslapla a neskutecne se ji noha zhorsila. Doktori si nevedeli rady, nic nepomahalo. Pani Tremlova nohu zalecila, zalecila i organy, ktere s tim souvisely a naordinovala bylinky. Po 14dnech je noha naprosto bez bolesti a nikdo by nepoznal, ze byla v tak spatnem stavu. Ze srdce dekujeme i za me leceni endometriozy. Jsem bez bolesti, ktere jsem mela v podstate denne. Velike diky

Bušení srdce

(Petra B., 18. 10. 2021 21:54)

Na paní Tremlovou jsem se obrátila s několika problémy, bušení srdce, zahlenění a vnitřní neklid. Musím říci, že díky její léčbě se mně zdravotní stav zlepšil a to poměrně rychle. Cítila jsem na sobě změnu již po 4 dnech, kdy jsem se celkově vnitřně zklidnila. Naordinovala mi detoxikační bylinkový čaj. Po několika vzájemně vyměněných informacích, došlo i na odstranění bušení srdce. Necítím se již tak unavená. Nyní pokračujeme v udržovací léčbě, aby nedošlo k případnému vrácení neduhů.
Pomohla i mé dceři s nepříjemnými kožními projevy, které ji obtěžovaly. Provedla léčbu, naordinovala bylinkový čaj a doporučila aplikovat propolisovou tinkturu. Léčba zabrala poměrně rychle a ekzém se rychle ztratil.
Moc děkujeme a jsme rády za rychlou pomoc ze strany paní Tremlové

Cysty

(Věra V. , 19. 5. 2020 15:14)

Ráda bych poděkovala touto cestou za léčbu čajem. Zmizely mi cysty z prsou - po dvou měsících !!! a celkově se můj stav o mnoho procent zlepšil. Doporučuji, paní Tremlová ví, co a jak řešit. Čaj se skládal z bylinek, které de facto rostou u nás na louce, takže polovinu bylin jsem si nasušila. Ještě jednou děkuji. Paní Tremlová taktéž léčila moji neteř a jejího přítele. Stává se z ní postupně léčitelka celé rodiny, na kterou se pravidelně obracíme.

DOTAZ

(VAIBHÁVÍ, 14. 9. 2019 7:59)

Dobrý den dá se vyléčit i artroza v kolenou?Kolik by mě to stálo?

Re: DOTAZ

(Tremlová, 17. 9. 2019 17:30)

Artroza se dá léčit, nebo alespoň výrazně omezit její vliv. Záleží hlavně na Vás, jestli jste ochotný změnit svůj jídelníček, zda jste ochotný pro léčbu neco udělat. Např. by jste musel pít detoxikační čaj několik měsíců, dodržovat dietu, kterou Vám pošlu, dávat obklady ( zábaly).
Také by jsme na Vás museli udělat prohlídky a nejméně 2 astr. operace - ledvin a moč. měchýře. Meridiány těchto orgánů prochází koleny a jejich špatný stav ( těchto orgánů ) má za následek bolesti a degeneraci kloubů a chrupavek. Já bych u Vás dělala čištění těla a orgánů a dodávala energii, kloubní výživu a kmenové buňky na regeneraci. Také bych Vás požádala, aby jste dotazy posílali na můj mail, který je napsaný v kontaktu. Tato místa jsou určena komentářům. Nechodím na stránky každý den a mohla bych dotazy lehko přehlédnout a nereagovat na ně. Díky za pochopení.
Tremlová.

poděkování

(Jaroslava, 13. 5. 2019 15:59)

Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat paní Tremlové za vše, co dělá pro moji osobu i další členy mé rodiny. V posledním půl roce jsem měla několik zdravotních problémů, u kterých se mi moc nechtělo prosedět hodiny v čekárně u obvodního lékaře a pak popřípadě podstoupit další čekání u odborného lékaře. Jednalo se o delší dobu trvající problémy s průjmem. Paní Tremlová mi doporučila užívání přírodního prostředku a po nějakém čase (cca měsíc) se vše urovnalo. Mé dceři pomohla od občasných bolestí břicha (doporučila vhodný čaj), kdy lékaři dceři ani neudělali sono. Minulý týden jsem si nevím jak asi namohla kloub u palce levé ruky (tedy asi tuším - nedobrovolným vkládání hlasovacích lístků do obálek :-) ) a protože jsem si ani nemohla obléknout kalhoty obrátila jsem se opět na paní Tremlovou. Ta mi doporučila obklady z kapek z propolisu a druhý den už byla bolest minimální a třetí den jsem mohla zcela normálně fungovat.
Moc si vážím schopností paní Tremlové a to, že vždy reaguje okamžitě jak s diagnozou, tak s léčbou.
Díky moc.

Chronické onemocnění nosích dutin.

(Milan, 5. 3. 2019 9:29)

Měl jsem několik dlouhých let a můj syn také, chronickou rýmu. Léčili nás antibiotiky, kapkami, inhalacemi a pod., ale vůbec nic nepomáhalo trvale. Pouze mírné a dočasné zlepšení se za pár dní změnilo v ještě horší projevy bolestí dutin, uší a neustávajícího smrkání. Oba jsme dostali od p. Tremlové recept na bylinný čaj a dietu. Po 1. bylinné kůře jsme byli vyléčeni. Žádná rýma, žádné zalehnutí uší ani bolesti dutin. Je to jako zázrak. Čaj budeme pít preventivně i nadále.
Moc děkujeme.

Problémy se štítnou žlázou

(Dagmar, 6. 12. 2018 21:24)

Několik let jsem měla problém s funkcí štítní žlázy a někdy až překotným bušením srdce. Oslovila jsem, po doporučení mé sestry, paní Tremlovou, která mi na tyto problémy sestavila bylinný čaj. Také udělala pár astrálních operací. Čaj piji podle přiloženého rozvrhu a již po 3týdnech pozoruji velké zlepšení.
Děkuji moc.

Náhrada ústní vody při krvácení dásní

(Jiří Fogl, 30. 7. 2018 9:54)

Paní Tremlová mě poradila, abych při krvácení dásní po vyčištění zubů používal odvar ze Šalvěje lékařské. Zjistil jsem, že je to velmi účinné. Pro lepší stabilitu jsem vymaceroval ve 42% vodce sušenou Šalvěj lékařskou a používám tak cca 20 kapek na 1cl vody a vykloktám Mám to kdykoliv při ústní hygieně u sebe a už neznám problém s krvácejícími dásněmi.

Problémy s psychikou

(Dagmar, 6. 12. 2018 21:17)

Komentář píši za svého přítele. Měl problémy se stresem a v noci špatně spal. Byl rozladěný a nebyl na tom zrovna nejlépe. Po dobré zkušenosti s čajem od paní Tremlové jsem nechala poléčit i svého přítele. Také mu sestavila čaj, který mu hodně pomohl hned během pár dní a stále pomáhá. Děkujeme moc.

Detoxikační caj

(Lucie, 3. 12. 2018 8:11)

Bylinky dokáží pomocí opravdu s různými problémy moji mami se díky čaji od paní tremlove zlepšila bolest kolen, trávení a posílila psychika. Dekujeme

Hubnutí

(Veri, 4. 11. 2018 18:30)

Snažím se hubnout a čaj od paní Tremlové mi velice pomohl, přijde mi, že to jde rychleji a mám energii...moc děkuji.

Choďte pravidelně na preventivní prohlídky.

(Jana, 2. 11. 2018 18:49)

Po 5ti letech jsem šla na gynekologii. Neměla jsem žádné problémy a tak jsem byla v klidu. Ale jen do doby, než mi doktorka našla cystu na levém vaječníku o velikosti 6x6x3,5cm. Aby toho nebylo málo, přidala k tomu polyp o vel. 2,8mm.Na operaci se mi ani trochu nechtělo a tak jsme se dohodli, že mi dá 3měsíce a já to zkusím vypudit z těla bylinami. Kamarádka mi dala kontakt na p. Tremlovou a ta mi sestavila čaj. Po 3 měsících jsem na kontrole trnula, co bude. Paní doktorka mi sice řekla, že cysta zmizela, ale polyp tam zůstal. Proto mi dala další 3 měsíce a pokud polyp nezmizí. tak půjdu na operaci. P. Tremlová tedy sestavila jiný čaj, který již na polyp fungoval a při kontrole byla místo polypu zjištěna drobná kalcifikace. Byla jsem šťastná, že jsem se vyhnula operaci a prevenci už rozhodně zanedbávat nebudu.

Čaj na dnu.

(Miroslav, 26. 10. 2018 8:12)

Vzhledem k tomu, že jsem byl velký hříšník, co se týče jídla, nemohlo to dopadnout jinak. Dostal jsem dnu. Jednoho dne jsem ráno nemohl vylézt z postele, protože jsem měl bolestivě oteklé koleno. Dna se mi projevovala i na jiných kloubech. Dostal jsem kontakt od přítelkyně na p. Tremlovou, která mi na tento problém sestavila čaj a nařídila dietu. Už druhý den pití čaje jsem zjistil velkou úlevu od otoků a bolestí.
Čaj mi moc pomáhá. Děkuji.

Detoxikační čaj.

(Václav T., 16. 10. 2018 8:23)

Moje maminka měla ve věku 78 let cukrovku II. typu. Dostala od lékařky léky, ale nedělali jí dobře. Proto jsem ji navrhl, že by mohla zkusit bylinářku. Na to kývla a tak jsem oslovil p. Tremlovou. Připravila mamince čaj a po několika měsících užívání jí při kontrole lékařka léky odebrala s tím, že je již nepotřebuje, protože se krevní cukr stabilizoval. Mamince je nyní 83 let a stále se drží.
Děkujeme.

Gynekologické problémy.

(Boženka, 17. 9. 2018 18:53)

Před několika měsíci jsem oslovila paní Tremlovou kvůl gynekologickým problémům mojí maminky. Měla podstoupit operaci cyst na vaječnících. Paní doktorka jí dala šanci, aby se tohoto problému zbavila více humánní cestou, než operací. Vyhledala jsem proto bylinářku, která mi byla po dobré zkušenosti doporučena koleginí. Maminka na své problémy dostala bylinný čaj, který pila 3 měsíce se 14ti denními pauzamy. Poté šla na kontrolu a p. doktorka jí oznámila, že cysty zmizely a zůstaly pouze zdravé vaječníky. Moc paní Tremlové děkujeme za to, že maminka na ženskou operaci nemusela.

Detoxikační čaj.

(David Š., 29. 8. 2018 8:27)

Čaj od p. Tremlové mi pomáhá s mojí cukrovkou a problémy s tímto onemocněním spojené. Střídám ho ( při velké pauze ) s čajem Lymfodren, který mi také doporučila proti otokům na nohách. Můj stav se od té doby o dost zlepšil a i jsem trochu zhubnul.
Díky.

Zvětšená a ztučnělá játra.

(Martin P., 13. 8. 2018 7:26)

Moje diagnóza : zvětšená játra, která pod žebry tlačila a nepříjemně bolela. P. Tremlová mi na tento problém sestavila čaj a držel jsem i trochu netučnou dietu. Asi tak za cca 1/2 roku jsem byl na kontrole pochválen, že jsou játra v normálu. Díky detox. čaji a dietě jsem v pořádku.
Děkuji.

Zápach z úst.

(Svobodová V., 9. 8. 2018 8:33)

Měla jsem špatný dech a samotnou mě to dost trápilo. P. Tremlová řekla, že je to od nemocného žaludku a dala mi recept na bylinný čaj. Ten mě nepříjemného zápachu, po pravidelném několikaměsíčním pití, tohoto problému zbavil.
Jsem moc ráda. Děkuji.

Detoxikace

(David P., 7. 8. 2018 11:10)

Občas se mi na prstech ruky u nehtového lůžka začala dělat bolestivá nateklá místa. Po zmačknutí místa vytékala tekutina. Po prvních 14 dnech používání bylinného čaje od p. Tremlové se mi tato místa začala dělat na prstech obou rukou, v rozmezí 2 dnů. Dokonce i na palcích u nohy. Po delším používání čaje mám již klid. Zřejmě tímto způsobem proběhla detoxikace organismu. Díky