Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paměť naší DUŠE - Akáša.

         Určitě jste již slyšeli něco o záznamech Akáša. Jsou to veškeré události, pocity, vjemy a poznatky ( včetně emocí ), které kdy naše duše za svých početných životů zaznamenala. Naše duše má tyto záznamy uloženy v paměti a s přibývajícími reinkarnacemi ( tj. dalšími životy ), stále narůstají. Přesvědčit se, že tomu tak skutečně je, můžete sami na svém vlastním těle po návštěvě hypnotizéra.

Uvede Vás do minulých životů a vy v hypnóze nejen, že prožijete kousek svého minulého života ( na který si nemůžete v tomto životě vzpomenout ), ale také např. zjistíte, že mluvíte cizími jazyky, i když v tomto životě umíte pouze mateřský jazyk. To může dokazovat, že v navštíveném životě jste pravděpodobně žili v jiném státě, možná i na jiném kontinentu.

Průběh hypnózy se většinou nahrává na videokazetu, aby bylo patrné, co se s klientem v tomto stavu dělo. Komunikace cizím jazykem není jediné, co může člověku dokázat, že už někdy před tímto životem žil. Tato astrální paměť, Akáša, nemá nic společného s naší nynější ( fyzickou ) pamětí. V našem mozku a paměti nenajdete nic z minulých životů. A toto je důkaz toho, že každý člověk má duši. To ona v sobě nosí záznamy, moudra a všechny znalosti a dovednosti, které jsme používali v minulých životech. Pokud by se daly propojit záznamy z minulých životů se záznamy a hlavně naší pamětí ve fyzické rovině, bylo by to skvělé. Uměli bychom vše, co jsme se za všechny své životy naučili ( např. cizí jazyky, rukodělnou výrobu, měli bychom zkušenosti s výchovou svých minulých dětí a také bychom si na ně vzpomněli, věděli bychom jaké jsme jedli potraviny, jaká byla tehdy příroda atd. ). Ale naše kapacita mozku by toto množství informací asi neuměla rozlišovat a splynula by v celek. Mnozí by se z toho možná zbláznili.

Pokud by se hypnóza prováděla na člověku, který má duši mimo tělo  ( někteří lidé ( jejich duše ) umí vědomě vystoupit ze svého fyzického těla), nenašel by se jediný záznam, který by dokazoval, že tento člověk někdy prožil jiný život, než tento nynější.

Varování !

Hypnotizér musí být odborník který ví, jak člověka v hypnotickém stavu, který může reagovat nečekaně a někdy i agresivně, uklidnit a také ho samozřejmě v pořádku vrátit do tohoto života. Nikomu nedoporučuji si s hypnotizováním zahrávat a zkoušet s někým, kdo nemá žádné zkušenosti.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář