Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vložení andělského paprsku.

Po zjištění, že velké množství nejen starších lidí má v dnešní uspěchané a chaotické době dost velké zdravotní ale také psychické problémy, dovoluji si Vám nabídnout ochranu andělského paprsku.

Andělský paprsek - je to ochrana Archanděla Metatrona - léčitele mezi anděly a jde o ochranu těla i duše pro člověka i zvíře. Má pozitivní vliv na celý zbytek lidského a zvířecího života. Po několika dnech ( někdo týdnech ) po vložení paprsku začnete pociťovat v těle a na duši změny -radost, dobrou náladu, zdravé pozitivní myšlení, zlepšení rodinných vztahú  ( pokud ho mají oba manželé ), lepší a snadnější komunikaci s okolním světem atd...Změny v lepší zdraví a život Vás budou provázet po celý zbytek života. I když mohou nastat situace, kdy si budete myslet , že to nefunguje. Po nějaké době Vám dojde, že daná situace dopadla vlastně relativně dobře.

Sama mám tento paprsek vložený do srdce. Pomáhá mi překonávat obtížné životní situace. Mám ho 7let a jsem s ním velice spokojená. Jen tak mne nic nerozhází a z horšího,  co mne potkalo, si beru příklad do budoucna.

Doporučuji obvzláště lidem po složité astrální, ale i fyzické operaci, kde by mohla časem nastat recidiva. Také pomáhá rozvíjet nadpřirozené schopnosti - u mne to byla telepatie a jasnovidnost. Andělský paprsek se vkládá i dětem, které mají problémy s učením, koncentrací. Je to takový osobní rádce a ochránce. Povede Vás celým Vaším životem.

Vkládání andělského paprsku provádím na dálku stejně jako léčení a astrální operace - tj. vyžádám si Vaše astrální tělo, vložím mu andělský paprsek a vrátím ho zpět do Vašeho fyzického těla.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vložení andělského paprsku

(Zdenka, 26. 2. 2024 19:43)

Dobrý den paní Hanko.Náhodou jsem natrefila na vaše stránky a hned mě oslovily.Věčím v přírodní léčení.Sama se léčím jen přírodní cestou.Více než 8 let jsem se starala o staré rodiče.Už bohužel oba zemřeli.Bylo to velmi psychicky náročné a i když máma zemřela už v červenci,pořád to nemám nějak zpracované.Chtěla bych vás proto požádat zda by jste mi nemohla vložit andělský paprsek,snad by mi to pomohlo i s psychikou.Má na vás ječtě jeden , možná zvláštní dotaz.Mám vnučku, bude jí 10 let.Od mala vidí rúzné barvy, létající barevná kolečka a ted na ní mluví nějaké hlasy a ona je z toho docela zoufalá.Také má problémy s učením.Bylo by jí možno nějak pomoci?Moc děkuji za odpověd.Zdenka

Andělský paprsek

(Andrea S., 28. 8. 2019 19:27)

Chtěla bych z celého srdce poděkovat paní Tremlové za vložení andělského paprsku, který mě byl nabídnut po několika astrálních operac.Musím říct,že perfektně funguje hlavně po psychické stránce. Ještě jednou moc děkuju.Andrea

Andělské paprsky

(Ilona, 4. 7. 2019 20:42)

Dovolte mi, abych se s Vámi podělila o zkušenost s andělskými paprsky. Paprsky mají všichni členové mé rodiny. Po dvou týdnech jsem začala u každého z nás pozorovat velké změny. Je velmi těžké popsat tu úžasnou proměnu. S manželem máme k sobě blíž než doposud. Více si navzájem nasloucháme. Manžel, který byl občas cholerik je najednou jako "beránek". Všichni se snažíme věci brát s větším nadhledem, řešit jen podstatné, tolik nespěchat, relaxovat. Dcera je více rozumná, naslouchá našich rad. Navzájem se dcery méně hádají a více respektují. Paní Tremlové mnohokrát děkujeme. Doporučuji.

Andelsky paprsky

(Lucie K., 16. 2. 2018 7:03)

Paprsek mame celá rodina manžel i naše 2 děti. I kdyz se to může zdát neuvěřitelné sme si všichni blíž. Dokonce poznám když na mě manžel mysli v oblasti andelskeho paprsku cítím teplo a je jedno jak daleko od sebe jsme.
Starší dcerce hodně pomohl po astralni operaci (poruchy učení) následně ji byla odebrána i karmicka zátěž přes to že jsme byli na mrtvem bodu a nikam sme se nemohli pohnout už skoro dohnala vrstevníky.
I kdyz někdy může mít člověk pocit, že něco nedopadlo pak zjistí že to vše vlastně dopadlo dobře stim se ztotožňuji. Dekujeme