Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba psychických problémů.

Stejně jako léčbu rakoviny, také léčbu psychických problémů musím dát do zvláštní škatulky.

Mnoho lidí, kteří cítí psychické problémy, mají buď málo mozkomíšního moku, nebo špatně fungující CNS - centrální nervový systém. Ztráta mozkomíšního moku bývá téměř ve 100% případů způsobena nějakým úrazem nebo pádem. V míše se tím poruší její vrstva a může vzniknout mikroprasklina, kterou mok uniká páteřním kanálem to těla.

Po zašití ( opravě ) míchy, nebo její celé výměně a doplnění mozkomíšního moku se většině klientů dost uleví. Bez dostatečného množství moku mozek jakoby sesychá a nejenom mozek, ale i celé tělo tím trpí. Také pomáhá celková výměna centrály CNS, která se v astrálním těle nachází na vrcholu hlavy.

Při snaze pomoci lidem co nejvíce z psychických problémů jsem zjistila, že je nutné vyčistit také jejich auru. Ta bývá při tomto onemocnění velmi zanešená hlavně v horní třetině až polovině těla. Při následném vyčištění horních čaker a dodání léků v podobě antidepresiv z bylin, mi lidé hlásí zlepšení stavu. A to vše s přihlédnutím na jejich léky předepsané lékařem.

Na psychické problémy také velice dobře působí obklady z určitých bylinných kapek. Přikládám je astrálnímu tělu, které jejich působení předává tělu fyzickému. V některých případech mají lidé bohužel fyzické tělo bez těla astrálního ( nevrací se jim do těla ) a tím pádem mají i z tohoto důvodu psychické problémy a léčba přes astrální tělo na ně nemůže působit. Obklady musí přikládat fyzicky.

Detoxikační čaj, který je sestavený na léčbu mozku po nějaké době užívání ( cca 14 dní-1 měsíc ), je hlavní léčebnou silou. Pokud člověk tento čaj pije podle rozvrhu a dlouhodobě, může se ze svých psychických problémů dostat.

Záleží pouze na Vaší víře a vytrvalosti, jestli se tak stane.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Liečba depresie

(Veronika H., 17. 9. 2020 10:39)

Od svojich šestnástich rokov som mávala miernejšie stavy depresie. Po pôrode dcérky sa stavy začali zhoršovať, už som uvažovala nad medikamentóznou liečbou a v tom som našla stránky pani Tremlovej. Po mesiaci od liečby sa mi okrem zlepšenia psychického stavu krásne upravil aj menštruačný cyklus. Veľká vďaka pani Hana.