Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak je to s rakovinou a mým léčením.

Pokud u někoho v těle zjistím rakovinu ( nebo jiné vážné onemocnění ), okamžitě takového člověka odešlu na vyšetření k lékaři. Nikdy takového člověka neléčím sama, protože ne na každého moje léčba působí a nerada bych někomu nalhávala, že ho svým léčitelstvím vyléčím bez lékařské pomoci.

Potíž je ale v tom, že já vidím v astrálním těle i jednotlivé buňky této nemoci ještě dříve, než je může zaznamenat vyšetřující lékařská metoda v těle fyzickém. Nemoc se totiž vyskytne v astrálním těle dříve, než v těle fyzickém. Proto by se mělo jako prevence nejdříve kontrolovat astrální tělo. Pokud jsem u někoho našla pouze několik rakovinných buněk, vždy se mi podařilo tuto nemoc zlikvidovat dříve, než se stačila projevit na těle fyzickém.

Takovému člověku, který přijde se zatím začínající nemocí ( projevenou pouze v astrálním těle ), by pravděpodobně  lékař sdělit, že jsem se spletla a že nic takového u něj nenašel. Bohužel najde, ( později ) ale to už bude tato nemoc v plném proudu. Potom už se dá těžko zabránit chemoterapii nebo operaci.

Lékaři bohužel s takovými lidmi jako jsem já, nechtějí spolupracovat...

Několik lidí s onemocněním rakoviny mě oslovilo a požádalo o pomoc a doplňující bylinnou léčbu, někdy jen o preventivní léčbu a kontrolní prohlídky astrálního těla. Kontrolní astr. prohlídky dělám hlavně u lidí, kde jsem našla tuto nemoc zatím jen v astrálním těle, ale je zde riziko onemocnění fyzického těla a také u lidí, kteří jsou již onkologicky léčeni a chtějí chemickou léčbu podpořit léčbou bylinnou.

Bylinná léčba rakoviny je velice účinná ( hlavně s použitím čerstvých bylin) a mám zkušenost s tím, že dokáže zmenšit za několik týdnů nádor ve fyzickém těle o několik centimetrů !!! Pokud má již někdo toto onemocnění, měl by zahájit před plánovanou operací tuto bylinnou léčbu, která mu zmenšením nádoru a odstraněním rizika metastází, může zachránit život. Na různé typy rakoviny mám různé bylinné čaje, mixované nápoje z čerstvých bylin, napařovací obklady z bylin, obklady z tinktur a pod.  

Pokud budete mít o bylinnou, třeba i jen doplňkovou léčbu zájem, stačí napsat. Nevýhodou nemocných je roční období, kdy v pozdně podzimních, zimních a časně jarních měsících tyto byliny nerostou a člověk je nucen použít byliny sušené, které nemají tak velkou léčebnou sílu.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nádor děložního čípku

(Jitka, 15. 12. 2021 15:23)

Touto cestou bych ráda moc poděkovala p. Tremlové. Obrátila jsme se na ni s prosbou o pomoc před operací nádoru na děložním čípku. Požádala o bylinnou léčbu i léčbu na dálku. Po operaci následovala další radioterapie a i během této léčby jsem požádala p. Tremlovou o pomoc. Je to naprosto úžasné a moc děkuji. Kontroly ukazují, že je vše v pořádku. Jsem nesmírně vděčná za pomoc.

tajemství účinnosti léčby

(Robert, 19. 4. 2021 17:44)

Jsem již delší dobu v kontaktu s paní Tremlovou. Když jsme se seznámili, velice úspěšně mi pomáhala při léčení po úrazech a s různými chronickými neduhy. Pak jsem se na ni občas obrátil s nějakými průběžnými zdravotními potížemi a zjistili jsme, že se mi v žaludku udělal rakovinový nádor o velikosti 5cm a v plících se začíná tvořit metastáze. Nastudoval jsem si co nejvíce informací o tomto druhu onemocnění a jak se dá alternativně léčit. S tímto poznáním jsem začal v sobě budovat silné přesvědčení, že jsem zdravý a tuto nemoc nechci. Až jsem se cítil mentálně silný a připraven tuto nemoc zastavit, paní Tremlová začala intenzivní léčbu na dálku a já jsem k tomu začal dělat alternativní detoxikační kůru. Nádor i metastáze se každý den zmenšovali a za jedenáct dní byli úplně pryč. To se mi ulevilo! Pak jsme spolupracovali na prevenci, aby se to nevrátilo. Už je to víc jak rok a po rakovině ani stopy. Teď v zimě jsem si uhnal zápal plic a jak jsem marodil, otekly mi nohy. S pomocí paní Tremlové jsem se uzdravil, ale jedna noha zůstala pořád nateklá. Jelikož byl celý proces léčení delší, nedokázal jsem se koncentrovat na uzdravení a mentální energii jsem dával do kvůli nemoci zmeškané práce. Paní Tremlová mi předepisovala zábaly kotníku, ale jelikož jsem několik měsíců nebyl v obchodě, neměl jsem potřebné ingredience pro zábaly. Takže kotník zůstal nateklý. Jaké poučení plyne z těchto příběhů? Když pacient sladí své vědomí s léčivou sílou paní Tremlové a podpoří léčbu i na fyzické úrovni, dějí se zázraky. Když pacient dostatečně nespolupracuje a nechá vše na paní Tremlové, nemůže očekávat rychlé výsledky. Pacient si sám rozbil svoje tělo, tak při jeho opravě musí také přidat ruku k dílu. Děkuji paní Tremlové za tuto školu.

Nádor měkké tkáně-sarkom

(Ilona, 6. 6. 2019 18:24)

Dovolte mi, abych poděkovala paní Tremlové. Obrátila jsem se na ní s prosbou o pomoc při léčbě mé dcery, které byl vyoperován sarkom na noze. Paní Tremlová obratem udělala diagnostiku a zjistila ještě další onkol.nález v astrální zóně a rakovinné buňky v operované noze. Následně provedla astrální operace, nasadila bylinnou léčbu, provádí čistění a ujistila mne, že dcera je již bez onkolog. nálezu. Toto potvrdilo i vyšetření PET, které v minulých dnech podstoupila. Nelze ani slovy vyjádřit moji vděčnost za její léčbu.

Močový měchýř a prostata.

(Radka, 4. 11. 2018 18:44)

Ráda bych se podělila o příběh mého muže, protože věřím, že by mohl pomoci i jiným lidem udělat správný krok a obrátit se na paní Tremlovou. Před více jak rokem se manželovi objevil urologický problém. Nezávisle na tom p. Tremlová zjistila, že má v moč. měchýři a prostatě rakovinné buňky. Poté si David zašel na diagnostiku přístrojem Salvia, kde se zjistilo totéž. Paní Tremlová mu následně sestavila speciální čaj, vyčistila ho a provedla astrální operaci moč. měchýře a prostaty. Při návštěvě lékaře mu byla odebrána krev, aby se zjistily hodnoty PSA. Jsme moc rádi, že výsledky vyšly dobře.