Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokaždé se to nepovede napoprvé.

Někdy s klientem pátráme a zkoušíme, co by na zapeklitě tvrdošíjné problémy pomohlo. Někdy se může stát, že vybraná léčba nepůsobí. Stačí jen najít tu správnou, která bude na onoho člověka zabírat. Někdy po domluvě s klientem vyzkouším 2 - 3 metody, než se dobereme nějakého pozitivního výsledku. Chce to trpělivost z obou stran.

Pokud člověk není úplný skeptik, většinou se léčba podaří k velké spokojenosti klienta nebo alespoň velmi pomůže od bolestí a chronických zatížení - ( detoxikační čaj na míru ) atd., ale i u této metody léčby je zapotřebí velké trpělivosti - ( než se nánosy z těla uvolní, trvá to i několik měsíců ).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

účinnost léčby nad očekávání

(Robert, 23. 12. 2019 7:50)

Několik minulých desetiletí mě doprovázely různé vážné nehody a zdravotní potíže. Prošel jsem pod rukama mnoha léčitelů, kteří se mě snažili dát dokupy. Mnozí z nich disponovali zvláštními schopnostmi, ale jejich opravy měli jen dočasný účinek. Paní Tremlová na rozdíl od ostatních pracuje s astrálním tělem a proto má větší předpoklad k úspěšné léčbě. Oslovil jsem ji v okamžiku, kdy jsem nemohl spát kvůli bolestem páteře, lopatek a ramen a když jsem na chvíli vyčerpáním usnul, měl jsem pravidelné sny na téma "smrt". Měla se mnou hodně práce, ale jsem jí velice vděčný za laskavou vytrvalost a trpělivost. Akutní bolesti odešly celkem rychle a na chronických ještě pracujeme. Vrátila se mi schopnost bezbolestně běhat. Oprava astrálního těla měla vliv nejen na fyzická poškození těla. Po jejím zásahu dokonce i můj sedmiletý syn výrazně přestal zlobit a sny se mi vrátily do normálu. Svět potřebuje léčitele jako je paní Tremlová a pacienty, kteří se dokážou otevřít procesům za hranicemi hrubé hmoty. Doporučuji pečlivě pročíst celé její stránky a vzdělávat se v těchto bezmezných možnostech.

Někdy může mít problém více pricin

(Lucie, 15. 10. 2018 6:25)

Několik tydnu jsem měla problém s brněním rukou, které přešlo v bolest a necitelnost rukou, ktera mě v noci budila. Myslela jsem, že mám ruce namožené od těžkých břemen, ale po několika nepříjemných nocích jsem se obrátila na p. Tremlovou, která po astr. prohlídce našla zanešení karpálních tunelů, které následně vyčistila. Provedla také astr. operaci srdce, protože se jí jevilo modré (nemoc). Brnění se zmírnilo, ale úplně nepřestalo. Tak jsme se dohodli na vyčištění malého mozku, který podle ní ovládá mj. i motoriku. To mi moc pomohlo od bolestí hlavy a zmizeli i boule na krku, které se mi s brněním objevili. Hlava mě dodnes nebolí. Brnění se ale ještě nepatrně projevovalo. Nakonec k úplnému vyléčení došlo až po několikátém vyčištění jater. Mockrát děkuji.

Děkuji

(Kateřina, 6. 7. 2018 14:22)

Děkuji moc za léčení paní Hany. Asi v půlce dubna jsem začala mít problém s rukama. Lékařům to spíš připadalo, že jsem si to vymyslela. Obrátila jsem se na tuto cestu léčby. Paní Hana mi každý postup vysvětlila a postupně uzdravovala. Sice trvalo delší dobu než se našel hlavní důvod onemocnění, ale našel. I když léčba stále trvá můj zdravotní stav se každým dnem zlepšuje a věřím, že přijde den kdy to úplně zmizí. Vše má svůj čas. Děkuji moc

To jsem koukala

(Jaroslava , 16. 4. 2018 18:42)

Okamžitě jsem poznala na mém těle uvolnění a věděla jsem, ze to je práce paní Hany, kterou jsem oslovila na doporučení přítele.
Dlouhé 2 roky jsem chodila na nejrůznější masáže, ale vůbec nepomahaly. Zkusila jsem tedy léčení na dálku. Zprvu ta změna nebyla jen okamžitý konec mých potíží.. Dostala jsem se tzv.do pohybu a nestihala divit.. Komunikaci s moji lecitelkou jsem pochopila průvodní jevy, které vedou k uzdravení. Pochopení je důležité a jsem hrdá, ze jsem se nenechala přemluvit svým okolím, kt. me posilalo k lékaři. Dnes bych měla za sebou spoustu agresivních vyšetření a pokusných léků s vedlejšími účinky.