Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí mazlíčci.

I naši domácí mazlíci, jako jsou psy, kočky, králíčci, papoušci, koně, morčata a podobně, mají někdy malé či velké zdravotní problémy.

Ať už to jsou banální rýmičky, záněty ledvin a močových cest, problémy plic, záněty kloubů, bolesti a pod., všem se dá pomoci. Stačí, aby s čištěním nebo astrální operací souhlasilo jejich astrální tělo. Astrální operací se nedá odstranit spolknutý předmět nebo pozřený igelit, ale dá se podpořit střevo, aby tělo vydalo to, co do něj nepatří.

Také se dají tělu dodat, stejně jako u lidí, různá léčiva, přírodní antibiotika a pod., která pomohou s léčbou nemoci nebo jen pomohou od bolesti.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rozárka

(Věra, 14. 1. 2020 8:58)

Děkuji paní Tremlové za podpůrnou léčbu našeho králíčka Rozárky. Musela podstoupit kastraci, s pomocí paní Tremlové vše zvládala mnohem lépe a po jejím působení se Rozárce vždy viditelně ulevilo. Ještě jednou moc děkuji za pomoc.

Léčba pejska

(Světlana Tkadlecova, 2. 1. 2020 18:36)

Dobrý den, paní Tremlova,

Prosím Vás mohla byste pomoct mé fenecce? Bolí ji záda už víc jak týden a nic moc nepomáhá. Také jí našli bílkovinu v moči, nasazena atb. Už je bere 5 dní, výsledek nic moc. Je unavená, porad spí, hodně pije, nemůže se postavit na nohy. Bojím se,aby to nebyly ledviny. Je jí 15 let. Děkuji za odpověď. Zdravím Světlana TK.

Dráček

(Alena, 14. 12. 2019 21:25)

Pomoc paní Tremlové využívám celkem často,tentokrát to bylo kvůli naší kočce. Byla apatická, nežrala a měla průjem a horečku. Veterinář konstatoval, že má virózu a nasadil antibiotika. I přesto jsem požádala paní Tremlovou o pomoc, která zjistila, že jsou tam i vážnější věci, kočičku léčila a starala se o ní několik dní. Už druhý den bylo vidět, že je jí lépe. Děkuji paní Tremlové za péči, vstřícnost a ochotu..

Škubánek

(Káťa, 10. 12. 2019 10:11)

Dobrý den, moje 10 letá fenka měla bouli na boku (před rokem byla kastrace kvůli malým bulkám na mléčné žláze) a tak jsem poprosila paní Tremlovou o pomoc. Astrální prohlídku i operace. Při tom se zjistilo, že boule by měla být tukového původu takže jsem si moc oddychla. A potom se boule o něco zmenšila. Pak fence Gale také paní Tremlová udělala astrální operace moč. měchýře, ledvin a sleziny. A fenka je teď o dost živější než předtím. Mooooc jí za to děkuji :)

Mikeš

(Petra , 25. 7. 2019 7:18)

Krasny den ,jsem tu zase chtela bych se podelit o dalsi zazrak .Je to mu tak 14 co jsem kontaktovala pani Haničku mas kocor Mikes na tom byl hodne zle čural krev nechtel jist a jenom lezel byli jsme uz stapni a nevedeli jsme co dal poprosila jsem o stralni prohlidku v ktere se prislo na to ze ma Mikes spatne srdce ,mocovy mechyř a v žaludku nejaky přednet tak pani Hanicka provedla astralni operace organy vymenila a kocour dnes uz zase ji pije chodi se pomazli,t jsem stastna se mame pani Hanicku rikam ji Andelska pani ani se neda slovy rict jak jsme stasni ze nam zachranila člena rodiny dekujeme moccc

Pomoc v pravý čas.

(Věra, 3. 5. 2019 21:05)

Kocour Matýsek měl začátkem roku velké problémy s ledvinami a moč. měchýřem. Měl ucpané močovody a kolabovaly mu ledviny. Byl několik dní na kapačkách. Veterinářka mu nedávala moc nadějí na přežití. Ani po antibiotikách se nezlepšil. Měl velmi špatné výsledky krve, podle doktorky neslučitelné se životem...Oslovila jsem p. Tremlovou a ta na Matýskovi udělala astr. operaci ledvin, močovodů a moč. měchýře. Téměř okamžitě se zlepšil, protože mi to po chvíli zdělila lékařka. V současné době se u p. Tremlové léčí i zbytek mých kočiček.