Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba bylinková.

Detoxikační čaj má za úkol odstraňovat z těla staré usazeniny ( odpady ) a preventivně čistit a dbát na to, aby se v těle díky chemickým látkám nevytvářely cysty, polypy, myomy, nádory a jiné tělu nepříjemné zdravotní problémy. Pokud v těle tyto problémy již jsou, detoxikační čaj si umí s převážnou většinou poradit sám. Může to trvat 3 měsíce, ale také třeba půl roku i déle. S čím si neporadí čaj, tam pomůže astrální operace.

Pokud v astrálním těle klienta naleznu pouze problémy např. s výskytem cyst - prsa, gyn. orgány, ledviny, polypy atd...nebo problémy zažívacího traktu, tak v některých případech stačí na ozdravení a detoxikaci bylinný čaj, který s pomocí astrálních pomocníků sestavujeme přímo na míru každého klienta. Jak taková spolupráce probíhá : vezmu si svůj starý atlas rostlin a pomocník mi při listování říká, jakou bylinu vybrat. Tímto způsobem napíšeme seznam bylin, ke kterým také dostanu gramáž - tj. kolik gramů ke každé bylině mám napsat. Tyto bylinné čaje jsou alternativou pro ty, kteří nevěří astrálnu.

Tyto čaje pomáhají úplně každému, kdo je ochoten je podle přiloženého rozvrhu pít. Odměnou mu je zlepšující se zdravotní stav, odcházející chronické bolesti, toxická zatížení a mnoho dalšího. Bez toho se naše těla ráda obejdou. Někdy se ale stává, že klient buď čaj nechce pít, nebo je to malé dítě do kterého bychom takové množství čaje nedostali - proto přistupujeme k astrální operaci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Čajík na srdíčko.

(Václav T., 6. 8. 2018 16:45)

Jsem několik let po operaci srdeční chlopně. Měl jsem zástavu srdce a doktoři mě doslova sebrali zubaté. Operace dopadla skvěle a proto nemám žádné problémy, ale prevence je prevence...Proto již několik let piji bylinný čaj od p. Tremlové. Jsem po něm plný síly a ve skvělé fyzické kondici.. Mohu pracovat a i doma zvládnu více práce .
Čajík mi moc pomáhá.

Detoxikačmí čaj

(Jaroslav Vítek, 15. 2. 2018 7:17)

Moje manželka Helena má poruchu funkce štítné žlázy a léčí jí pomocí hormonálních tablet. Jako vedlejší negativní účinek jí započaly intenzivně bolet nohy od kolenou dolů. Paní Tremlová jí doporučila čaj Lynfodren. Po užívání dle přiloženého návodu, potíže s bolestmi a mírnými otoky zmizeli. Když se s tím pochlubila u své ošetřující lékařky, bylo jí sděleno, že má s těmito potížemi zajít k ortopedovi a na lékařskou zprávu jí napsala, že: jedna paní povídala.