Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba astrální operací.

Mám pro Vás všechny ( 66% ) lidí v našem státě dobrou zprávu. Tato operace vůbec nebolí. Ale je tu jiný problém. Proč pouze 66%? Těch dalších 34% jsou skeptici, lidé kteří nevěří na posmrtný život, nevěří ani tomu, že člověk má duši. Jiní nevěří v energii, která není vidět, nedá se zvážit, změřit atd...Úplně nejhůře jsou na tom ti, kteří rovnou řeknou, že to je šarlatánství, že nic takového neexistuje a že když člověk zemře, nic po jeho těle nezůstane. Na všechny tyto lidi astrální operace ani léčba čištěním a odnímáním negativní energie - nefunguje.

Tito lidé si udělají svým negativním přístupem jakýsi šťít, ( blok ) a skrze něj se léčivá energie nedostane. Většinou je to ze strachu z neznáma, z neznalosti a nepochopení astrálního světa. Ten, kdo se bojí, nebo se brání, jelikož neví, co léčba obnáší, může zůstat klidný. Při léčbě energií nebo při astrální operaci nebudete cítit nic, co by Vás bolelo, děsilo nebo omezovalo na pohybu. Můžete vnímat horkost nebo naopak chlad v léčené oblasti, příjemné šimrání nebo mravenčení. To způsobuje vtékající proud energie. Změna nastane, když dokončím léčbu nebo astrální operaci a vrátím astrální tělo do těla fyzického. Fyzické tělo se začne přizpůsobovat změnám astr. těla, které je po léčení nebo astr. operaci vyléčeno. Tyto změny se začnou dít i v těle fyzickém. Po pár hodinách ( u někoho jde spíše o minuty ) se začnete cítit lépe, bolest, která Vás trápila někdy celá léta, odešla do neznáma.Toto se děje pouze u těch 66% z Vás, kdo věříte, že máte duši a že jste zároveň něco víc, než jen kus masa a kostí.

Astrálními operacemi se mi podařilo několik lidí zachránit před složitou operací, ať už jater, střev a dokonce celé trávicí trubice včetně všech orgánů. Jindy to byly cysty v ledvinách, prsech atd. U dvou pacientů se mi podařilo odstranit astrální operací rakovinu močového měchýře a prostaty, u druhého rakovinu prostaty a dlouhých kostí. Druhý případ byl obvzláště komplikovaný. Tyto operace se mohly podařit pouze za podmínky, že dojde pomocí astrální operace k výměně nemocných orgánů za zdravé.Tento postup je při astr.operaci běžný.

Říkáte si, co je to za hloupost? Kde se ty náhradní orgány asi berou?

Jak jsem už nejednou napsala, spolupracuji s astrálními bytostmi, které jsou daleko vyspělejší a mají tedy i daleko vyspělejší technologii nejen v léčitelství. Orgány, které jsou napadeny rakovinou nebo jsou v tak špatném stavu, že není možné je pouze energeticky opravit, z astrálního těla klienta vyjmu a nechám si je astrálním léčitelem naklonovat. Klonování přitom trvá pouze několik vteřin. Naklonuje ho ze zdravých buněk léčeného klienta. Je to něco úžasného.

Zdá se Vám to být jako moje bujná fantazie? Omyl, je to pravda. Už dost velký počet lidí se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Můj nejmladší pacient tedy pacientka měla teprve okolo půl roku života. Měla málo vyvinuté plíce a lapala po dechu, dutiny hlavy měla neustále plné rýmy a neustále jí teklo z nosíku, takže nemohla jíst. Její maminka byla nešťastná a tak se na mne po doporučení její kamarádky, obrátila. Vyčistila jsem jí dutiny hlavy a provedla jsem astrální operaci plic a za par dní se plíce uzdravili. Od té doby je v pořádku.

Je jedno jak nebo kdo, ale hlavní je, že to pomůže .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zub

(Alena, 13. 10. 2022 11:27)

Posílám pochvalu paní Haničce ,je moc šikovná. Léčí mi zub a úspěšně. Skoro nebolí. Moc děkuji.

Poděkování

(Marie , 26. 9. 2022 17:45)

Ráda bych poděkovala za úspěšné odstranění metabolitů z očí, které se projevovaly ve sklivci jako plovoucí čárky a tečky. Jsem ráda, že jsem se nesmířila s tím, že se nic dělat nedá a obrátila se na paní Hanku. Moc děkuji

Pochvala

(Alena, 5. 9. 2022 19:12)

Znova musím Haničku pochválit, je moc šikovná. Pomohla mi od bolesti zubu. Pomáhá naší celé rodině a všichni ji za to děkujeme .Přejeme jí hodně zdraví a mnoho sil.

Žaludek

(Alena, 25. 8. 2022 18:41)

Musím poděkovat paní Haničce za pohotovou pomoc při bolestech žaludku-vředu. Hrozně se mi ulevilo. Ještě jednou moc děkuji.

Zase mluvím ... děkuji.

(Romana, 11. 8. 2022 9:10)

Nečekaně jsem přestala mluvit, úplně. Nebylo to jako při nachlazení, kdy na pár dní hlas vypadne nebo se oslabí. Prostě úplně pryč. Byla jsem vyřazená doma i v práci. Ještě než jsem oběhla kolečko série vyšetření, vytipovala paní Hanka infekci a plíseň na hlasivkách. To pak potvrdily i testy. S návratem k normálu jste mi pak hodně pomohla, a za to moc děkuji. Moc.

Velký dík.

(Jan a Alena, 3. 8. 2022 12:32)

Touto cestou musíme poděkovat paní Haničce ,manžel ,roztříštěný malíček, paní Hanička prováděla léčbu, včetně rovnání kostí. Manželovi se rychle ulevilo, měl jít na operaci, vypadá to, že to nebude potřeba. Ještě jednou veliký dík.

Velký dík.

(Jan a Alena, 3. 8. 2022 11:54)

Touto cestou musíme poděkovat paní Haničce ,manžel ,roztříštěný malíček, paní Hanička prováděla léčbu, včetně rovnání kostí. Manželovi se rychle ulevilo, měl jít na operaci, vypadá to, že to nebude potřeba. Ještě jednou veliký dík.

Poděkování

(Ilona, 1. 8. 2022 11:10)

Touto cestou chci poděkovat paní Hance za léčbu svého syna a vnučky, astrální operace ,léčba bylinkami a radami nám moc pomohla a za to paní Hance moc děkuji. Díky, že jste .... velký dík

Poděkování

(Alena, 9. 7. 2022 11:21)

Musím poděkovat paní Haničce za celou naší rodinu. Pomáhá nám její léčbou. Manžel měl otoky nohy , paní Hanička mu posílala léčebnou energii ted doléčujeme bylinkami. Manžel má otok minimální. Vnučkám,mě ,dceři pomáhá při problémech žaludečních, nachladnutí... Je toho mnoho ,kdy léčba zabrala. Tímto mockrát děkuji Haničce a přeji ji mnoho sil. Alena

Velká pomoc mamince

(Bětuš , 9. 7. 2022 9:23)

Jsem moc vděčná a děkuji za to, že nám vstoupila do cesty paní Tremlová, je to úžasný človíček s velkou léčivou energii!!! Teď pomáhala mě i mamince, která má za měsíc 86 let a která minulý týden spadla, byla hodně zraněná a díky paní Tremlová už chodí, sedí a v pohodě i leží, jsem moc ráda, že to vše tak dopadlo, protože nebýt paní Tremlová, tak si myslím, že ještě teď by ležela v bolestech. Takže děkuji, děkuji máte můj obdiv paní Tremlová a já děkuji každý den za vás, protože jste nám už v rodině pomohla víckrát, mějte se krásně, s láskou Bětuš Vachelova

Re: Noha

(Tremlová., 9. 6. 2022 15:53)

Dobrý den paní Aleno. Ráda Vám pomohu, ale napište mi emailovou adresu na můj email, který najdete v kontaktech. Budu potřebovat i datum narození. Sem ho nepište, někdo by ho mohl zneužít. Zde mi píší klienti pouze komentáře k prodělané léčbě. Děkuji.
H. Tremlová.

Makulární degenerace oka, embolie, deprese a jiné

(Lenka, 27. 5. 2022 20:44)

Ráda bych touto cestou poděkovala obětavé a vždy nápomocné paní Hance Tremlové.
Před rokem a půl mi ve věku 50let diagnostikovali makul.degeneraci oka, následovala řada injekcí, rok a půl bez výsledků.
Po poradě s p.Hankou jsem ji poslala nález z nemocnice a p.Hanka aplikovala lék, který nebyl dostupný a stal se zázrak. Vlhká forma degenerace se zastavila. K překvapení lékařů.
Milá a vždy ochotná paní Hanka mi pomohla také po plicní embolii a dokonale odstranila letité deprese.
Dcerce, která měla 4 roky periodické horečky, tak je za 3 měsíce zastavila, tělíčko dcerce vyčistila, zkrátka paní Hanka o nás pečuje. Jsem jí za vše vděčná a z celého srdce za vše stále paní Hance děkuji.

Svěrač tlustého střeva.

(Věra N., 23. 3. 2022 9:56)

Musím se přiznat, že jsem se styděla tento komentář napsat, ale pak mi došlo, že by měli všichni vědět, co všechno lze vyléčit. Měla jsem několika měsíční problém s nekontrolovaným únikem stolice. Bála jsem se fyzické operace natolik, že jsem hledala pomoc jinde, až jsem ji našla u p. Tremlové. Ta několikrát vadný svěrač vyměnila a již měsíc drží bez úniku. Jsem moc šťastná, že jsem se vyhnula operaci a dosáhla vyléčení tímto absolutně bezbolestným způsobem. Moc paní Haně děkuji.

Bolest kolene a zazivaci obtize

(Lida, 20. 3. 2022 11:55)

Touto cestou pani Hane velmi dekuji za pomoc me mamce, ktera ze dne na den prestala chodit, nemohla se postavit na koleno. Diagnoza ortopeda byla artroza 4.stupne a co nejdrive vymena kolenniho kloubu. Zaroven mamku trapily travici obtize, po kazdem jidle ji palila zaha. Pani Hana nejdrive mamce spravila podrazdeny zlucnik, coz se ji velmi ulevilo. A predevsim, po mesici od lecby, se koleno umoudrilo a mamka jiz nepotrebuje berle, bez nichz by predtim nebyla schopna chuze. Jeste jednou dekuji pani Hane a prejeme mnoho spokojenych klientu.

Upřímné poděkování

(Alena, 10. 2. 2022 18:54)

Dobrý den,poděkování za rychlou pomoc celé naší rodině.Díky paní Haničce se nikomu nerozjel Covid do velkých rozměrů.Paní Hanička rychlou ,pohotovou léčbou pomohla mě,manželovi,dceři i vnučkám. Touto cestou velký dík.A přání mnoho dalších léčitelských úspěchů .

Druhé narozeniny

(Radka H., 2. 2. 2022 12:59)

Dnes oslavuje můj manžel 52. narozeniny... Nemuselo to tak být...
21. prosince se po dvou měsících vrátil z nemocnice domů... Nemuselo to tak být...
Koncem října dostal covid. Po týdnu "domácího léčení" jsem volala sanitku, byl hospitalizován. Během dvou dnů v nemocnici se jeho stav výrazně zhoršil, byl v umělém spánku na plicní ventilaci.

Tonoucí se stébla chytá... Hned první den hospitalizace jsem si vzpomněla na Haničku (která mi před časem léčila zlomený kotník - díky i za to)... tak jsem jí napsala první e-mail... během léčení manžela jsme si jich poslaly desítky... změny zdravotního stavu jsme probíraly několikrát denně. Hanička okamžitě reagovala, prováděla operace (několik výměn plic), dávala obklady, injekce, energii. Dělala, co mohla pro manžela i psychicky držela mě... byla to sázka do loterie, protože manžel alternativě nevěří. V začátku léčení trochu zlobil, nepřijímal léčení. Po týdnu na ventilaci se začal lepšit a mohl být probuzen...
Asi nikdo nedokáže určit, jaký podíl na jeho uzdravení měli lékaři a jaký paní Tremlová... Děkujeme všem, že ho vrátili zpět do života...

Víme, že budeme slavit jeho narozeniny ještě v listopadu...

Mockrát děkuji Haničce za její rychlou pomoc, dlouhodobé léčení, obětavost, vstřícnou komunikaci... Děkuji, děkuji, děkuji

PS. Dnes byl manžel navštívit lékaře a sestřičky na odd. ARO (už to není covidové odd.). Všichni si ho po 3 měsících pamatovali... čím se jim zapsal do paměti?... myslím, že se událo něco vyjímečného v jeho uzdravení

Podekovani

(Lida, 27. 1. 2022 21:17)

Dobry den, chtela bych touto cestou podekovat pani Tremlove za rychlou a ucinnou lecbu, kterou me zbavila covidu. Do tydne jsem byla uplne v poradku bez zadnych postcovidovych nasledku. Hlavne vsak velmi pomohla memu 11 mesicnimu synkovi odstranit vodni kylu ve varlatku. Pokud by se nevstrebala sama ci se naopak zvetsovala, musela by se odstranit operativne. Jeste jednou dekuji.

poděkování

(Jana, 15. 1. 2022 9:41)

Dobrý den, i já musím vyjádřit velké díky paní Haně, je to skvělý člověk, léčí celou moji rodinu a díky za to, že Vás máme, paní Hano. :-)

V Covidu mi pomohla s bolestmi ve stehnech, hned přišla na to, že mám v každé noze trombu, je opravdu úžasná. Vnoučka vyléčila od rýmy, po očkování Hexou vytáhla negativní látky z těla. Jsem opravdu ráda, za to, že existuje takový to človíček.

Poděkování za léčbu

(Alena, 15. 1. 2022 8:13)

Dobrý den, touto cestou chci poděkovat paní Haničce. Je to zlatý člověk. Pomáhá celé naší rodině. Vždy s úspěchem. Na podzim léčila mě s otravou, pak průběžně dceru, vnučky s různými problémy. Ted mě a vnučku od Covidu. Mě vyměnila plíce a dnes mi je o mnoho procent lépe. Ještě jednou velký dík. Haničce hodně sil.

Narozena 11.11.1960

(Dagmar, 9. 12. 2021 18:04)

Dobrý den,
ráda bych poděkovala paní Tremlové za léčení mne i dalších členů rodiny.
U mne byl velký zánět, nic nepomáhalo a po jejím léčení je vše v pořádku.
U vnoučka velké zlepšení. Proběhla astrální operace mozku a pomoc s jeho
problémy s pozorností a zlobením. U syna též léčení močového ústrojí i
depresí. Vše s velkým úspěchem. Děkujeme, že nám bylo pomoženo.