Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba astrální operací.

Mám pro Vás všechny ( 66% ) lidí v našem státě dobrou zprávu. Tato operace vůbec nebolí. Ale je tu jiný problém. Proč pouze 66%? Těch dalších 34% jsou skeptici, lidé kteří nevěří na posmrtný život, nevěří ani tomu, že člověk má duši. Jiní nevěří v energii, která není vidět, nedá se zvážit, změřit atd...Úplně nejhůře jsou na tom ti, kteří rovnou řeknou, že to je šarlatánství, že nic takového neexistuje a že když člověk zemře, nic po jeho těle nezůstane. Na všechny tyto lidi astrální operace ani léčba čištěním a odnímáním negativní energie - nefunguje.

Tito lidé si udělají svým negativním přístupem jakýsi šťít, ( blok ) a skrze něj se léčivá energie nedostane. Většinou je to ze strachu z neznáma, z neznalosti a nepochopení astrálního světa. Ten, kdo se bojí, nebo se brání, jelikož neví, co léčba obnáší, může zůstat klidný. Při léčbě energií nebo při astrální operaci nebudete cítit nic, co by Vás bolelo, děsilo nebo omezovalo na pohybu. Můžete vnímat horkost nebo naopak chlad v léčené oblasti, příjemné šimrání nebo mravenčení. To způsobuje vtékající proud energie. Změna nastane, když dokončím léčbu nebo astrální operaci a vrátím astrální tělo do těla fyzického. Fyzické tělo se začne přizpůsobovat změnám astr. těla, které je po léčení nebo astr. operaci vyléčeno. Tyto změny se začnou dít i v těle fyzickém. Po pár hodinách ( u někoho jde spíše o minuty ) se začnete cítit lépe, bolest, která Vás trápila někdy celá léta, odešla do neznáma.Toto se děje pouze u těch 66% z Vás, kdo věříte, že máte duši a že jste zároveň něco víc, než jen kus masa a kostí.

Astrálními operacemi se mi podařilo několik lidí zachránit před složitou operací, ať už jater, střev a dokonce celé trávicí trubice včetně všech orgánů. Jindy to byly cysty v ledvinách, prsech atd. U dvou pacientů se mi podařilo odstranit astrální operací rakovinu močového měchýře a prostaty, u druhého rakovinu prostaty a dlouhých kostí. Druhý případ byl obvzláště komplikovaný. Tyto operace se mohly podařit pouze za podmínky, že dojde pomocí astrální operace k výměně nemocných orgánů za zdravé.Tento postup je při astr.operaci běžný.

Říkáte si, co je to za hloupost? Kde se ty náhradní orgány asi berou?

Jak jsem už nejednou napsala, spolupracuji s astrálními bytostmi, které jsou daleko vyspělejší a mají tedy i daleko vyspělejší technologii nejen v léčitelství. Orgány, které jsou napadeny rakovinou nebo jsou v tak špatném stavu, že není možné je pouze energeticky opravit, z astrálního těla klienta vyjmu a nechám si je astrálním léčitelem naklonovat. Klonování přitom trvá pouze několik vteřin. Naklonuje ho ze zdravých buněk léčeného klienta. Je to něco úžasného.

Zdá se Vám to být jako moje bujná fantazie? Omyl, je to pravda. Už dost velký počet lidí se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Můj nejmladší pacient tedy pacientka měla teprve okolo půl roku života. Měla málo vyvinuté plíce a lapala po dechu, dutiny hlavy měla neustále plné rýmy a neustále jí teklo z nosíku, takže nemohla jíst. Její maminka byla nešťastná a tak se na mne po doporučení její kamarádky, obrátila. Vyčistila jsem jí dutiny hlavy a provedla jsem astrální operaci plic a za par dní se plíce uzdravili. Od té doby je v pořádku.

Je jedno jak nebo kdo, ale hlavní je, že to pomůže .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Víťa , 9. 3. 2021 17:30)

Paní Hance musím moc poděkovat. Můj kamarád ležel v nemocnici 16 dní v umělém spánku na plicní ventilaci. Byl v kritickém stavu, kontaktoval jsem jí. Ihned začala s léčbou a kamarád se za dva dny probral, za další dva dny začal komunikovat. Každý den se jeho stav lepší. Tímto ji musím moc poděkovat!!!! Rozhodně její služby doporučuji

Poděkování za léčbu

(Sofie, 19. 1. 2021 9:02)

Před 16 dny můj partner onemocněl. Z počátku to vypadalo na chřipku ale po provedených testech na Covid bylo jasné o jakou se jedná nemoc. Partner byl slabý, bolela ho hlava, klouby a měl horečky, které sahaly přes 40 st. C. Po týdnu nemoci byl partner hospitalizován v nemocnici. Zde absolvoval rentgen plic. Druhý den byl z nemocnice propuštěn, neboť dle propouštěcí zprávy měl plíce ,,čisté" neměl zápal plic. V ten samý den jsem prostřednictvím rodiny zjistila, že v nemocnici zřejmě došlo k špatnému popisu snímku a že partner má oboustranný zápal plic. Tedy jsem měla doma člověka se středně těžkým průběhem onemocnění Covid. Vzhledem ke zkušenosti s paní Tremlovou jsem jí ihned kontaktovala a situaci jí popsala. Paní Tremlová přítele každý den léčila a to několik dní. Dnes je příteli o mnoho lépe a věřím, že k tomu přispěla léčba paní Tremlové. Tímto bych jí velice ráda za její práci a pomoc poděkovala.

Poděkování

(Ondra, 31. 12. 2020 8:41)

Ze srdce bych chtěl poděkovat paní Tremlové za velkou
pomoc. Pomohla nám již mnohokrát s poléčením či výměnou orgánů. Úleva od problémů se dostavuje do pár hodin. Jsme ji moc vděčni, protože to co paní Tremlová dokáže, jsou zázraky. Krásný den

fenka po operaci břicha

(Moni, 20. 11. 2020 22:21)

Mockrát děkuji paní Hance za léčbu a veškerou kontrolu do úplného vyzdravení fenky pudlíka. Byla po operaci břicha a chytla zánět od MRSA. To se nedá ani léčit anitbiotiky, lze jen vymývat dezinfekcí a doufat, aby to nešlo na vnitřnosti... Poprosila jsem paní Hanku o podporu léčbou i jiným způsobem. Paní Hanka se každý den fence věnovala. Myslím, že fenka hlavně díky té energii a síle pro organsimus vše dobře zvládla. Jsem moc za její pomoc vděčná. :-)
Děkuji.
MVK

fyzicky a psychicky divná

(Moni, 12. 11. 2020 10:41)

Jsem člověk celkem hodně sebereflexní, analytický, vnímavý a schopný vidět komplexitu. V hodně věcech, seberozvoji či sebepořešení si dokážu pomáhat sama. Ale ocitla jsem se v divném stavu, kdy jsem měla pocit, že já sebe nemám. Jako bych byla něčí loutkou. V přítomných okamžicích svého chování se mi mé chování nelíbilo, ale nemohla jsem s tím nic dělat. Nebylo to nic spojeného s energii emocí. A fyzicky mi nebylo v mém těle dobře. Celkově jsem byl divná, dost nepříjemně, sama sobě cizí a přesto jsem s tím nemohla nic dělat. Paní Hanka se na to koukla. Věnovaly jsme tomu trochu času. A postupně jsem zase získala sama sebe zpět. I s všelijakými mými náladami, chováním, apod., které jsou ale mé a mohu je zase řešit sama. Čaj je dobrou podporou organismu, moc mi chutná a mám ho ráda. Krom toho ale co je největší změna - paní Hanka pročistila i mou hlavou, programy.... Které jsem u sebe vnímala, ale nedařilo se mi zatím se dopracovat k jejich zbavení se. Nyní vnímám vážně změnu, jak už mi nespíná nic z toho, co dřív spínalo a mé chování je přirozené, tak jak jsem si přála, bez vnitřních bojů. Mockrát díky! :-)

Diabetes a pomočovanie

(Ľubica , 7. 11. 2020 15:46)

Pani Hane ďakujem veľmi za jej pomoc pri riešení problémov mojich synov Starší vo veku 7 rokov mal stále problém s pomočovanim Po astrálnej terapii a pití čaju sa mu postupne podarilo zbaviť problému. Okrem toho mal problém zvládať hnev co sa tiež veľmi zlepšilo Mladší syn je diabetik a po terapii sa mu akoby zázrakom upravila glykemia a znížila sa mu aj potreba dávky inzulínu. Pani Hanu veľmi odporúčam.

Pomoc v těžkých chvílích

(Petra, 13. 10. 2020 23:08)

Chtěla bych moc poděkovat paní Tremlove jsem její stálý zákazník dostala jsem nutkání napsat své díky za pomoc ják psychickou tak i astralni a hlavně Paní Tremlove která může pomáhat lidem je pro mě jako Mamka já o svoje rodiče přišla umřeli tragicky i tohle umí paní Tremlova léčit a nám pomoc poradit nebo me to pomáhá moc léčí i moje děti a naše zvířátka moc vám děkuji že jste a pomáhate nám všem kteří věří ve vyšší moc děkuji moc Petra

Srdce

(Hanka, 5. 10. 2020 21:46)

Mnohokrát děkuji paní Tremlové. Pomohla mi vyléčit srdce. Jsem ji ohromně vděčná. Vždy reagovala rychle a ochotně. Děkuji Vám
Přeji krásný den Hanka

Problém s kočkou

(Alena, 4. 10. 2020 20:06)

Děkuji moc paní Tremlová za pomoc s naší kočkou. Dost zhubla, moc nežrala a bylo vidět,ze jí není dobře. Paní Tremlová hned poznala,ze ma neprůchodnost střev a po její léčbě mela hned druhý den opět chuť k jidlu a byla to zase ona. Pomoc paní Tremlove využívám dost často a vzdy ochotně a rychle pomůže. Vrele doporučuji..

Akutní zázračná pomoc

(Natalka , 21. 9. 2020 12:39)

Dobrý den,chci moc poděkovat paní Tremlove,včera večer jsem ji kontaktovala dcera 14 roku měla problém nemohla se vymocit,to trvalo celý den tak jsem se ozvala naší rodinné paní léčitelce která léčí celou mou rodinu včetně zvířat, zjistila že má dcera ucpání mocovou trubici kamínkem,dceri provedla vycevkovani a dala ji čipem proti bolesti po těšíme odjeli do nemocnice, dceru hospitalizovali a udělali patřičné testy ,druhý den jsem si pro dceru jela a ptám se co ji tedy bylo a paní doktorka říkala že neví že mě to neumí vysvětlit že je dcera zcela zdravá děkuji moc Paní Tremlove že pomáhate jsme na moc vděční zdravi mě rodiny je na 1 místě děkuji vám moc Petra

Apnoe

(Alena, 7. 9. 2020 11:45)

Moc děkuji paní Tremlové za poléčení mého manžela. Již delší dobu jsem u manžela pozorovala, že při spánku vždy na chvíli přestane dýchat. Manžel se léčil i s astmatem, tak jsem to nechtěla nechat jen tak a požádala jsem paní Tremlovou o pomoc. Po astrálních operacích a poléčení je teď vše v pořádku a manžel se cítí mnohem lépe. Děkuji moc paní Tremlové vždy za rychlou reakci a ochotu pomoci.

Bodnutí včelou

(Alena, 16. 8. 2020 21:45)

Děkuji moc paní Tremlové za další pomoc. Tentokrát mého syna bodla asi včela pod palec u nohy. Noha hodně otekla a byla velmi bolestivá. I když nebylo na první pohled nic vidět, paní Tremlová zjistila, že je tam stále žihadlo. Syna poléčila a jemu se hodně ulevilo. Paní Tremlová je vždy ochotna rychle pomoci a musím říct, že její pomoc využívám dost často a jsem za ni moc vděčná..

Krev

(Romana, 14. 8. 2020 21:26)

Děkuji za rady a upozornění, že má krev není v pořádku. To se i na odborech potvrdilo. Moc Děkuji a určitě se na Vás opět obrátím.

Bolest ramene

(Kamila, 20. 7. 2020 22:03)

Hezký den, chtěla bych touto cestou poděkovat p.Tremlové za léčbu mého bolavého ramene.
Děkuji mooooc.

Zánět a arytmie

(Jindřiška, 11. 6. 2020 10:34)

Tímto bych chtěla moc poděkovat za pomoc paní Tremlové, měla jsem opakované bolesti břicha z důvodu zánětu trávicí soustavy. Paní mě vyšetřila aniž bych jí napsala více podrobností a přesně určila, kde mám problém, poradila mi čaje a kapky, které užívám, dávala mi obklady a bolesti postupně ustupovala. Nyní se cítím mnohem lépe. Dále pak zjistila, že trpím arytmií a nízkým tlakem, který už mě trápil více než 3 roky. Po provedení astrální operace mám opakovaně tlak i pulz v naprostém pořádku. Mnohokrát děkuji.

Bolest břicha

(Alena, 21. 5. 2020 12:08)

Chtela bych moc podekovat pani Tremlove za lecbu meho syna. Stezoval si ba bolest kolem pupiku,tak jsem radeji hned kontaktovala p.Tremlovou,ktera zjistila,ze ma zanet ve střevě..Jiz druhy den bolest ustoupila a p.Tremlova se mu venovala do te doby, dokud zanet zcela nezmizel..Dekuji moc.

ZAZRAČNÁ PANÍ LÉČITELKA

(PETRA A MIKEŠ, 20. 4. 2020 19:27)

Moc bych chtela podekovat a za opravdový zazrak ,jednu noc jsem se vzbudila spise me nekdo vzbudil abych vylezla z postele kdyz jsem ale videla proc tak jsem byla v soku nas kocourek mikes byl zapriceni v okne a nehybal se vzbudila jsem manzela aby mi ho pomohl vyprostit mikse jsm vytahli ale zustal ochrnuti na zadni hohy myslela jsem ze se zblaznim rano jsem psala pani Tremlove o pomoc pani Tremlova ihned reagovala a zjistila ze kocour ma narusenou michu a pater bozinku ihned provedla operaci a by ho zachranila a podarilo se kocourek opet skace jsm stastní Dekujeme mooc mame vas radi Petra

Bolest oka

(Alena, 12. 4. 2020 18:19)

Po delsi době jsem opet kontaktovala paní Tremlovou,tentokrat jsem mela zarudly a bolavy vnejsi oční koutek. Zkousela jsem nejakou svoji lecbu,ale bohužel nic nezabralo. Ihned po prvnim leceni od pani Tremlove jsem cítila úlevu a po dalsich dvou zásazích mam oko v pořádku. Dekuji za vzdy rychlou reakci a pomoc.

Odstranění cysty

(Nikol 5.4.2020, 5. 4. 2020 11:33)

Chtěla bych moc poděkovat paní Tremlové,kterou moje matka po velmi dobrých zkušenostech kontaktovala,měla jsem týden bolesti břicha a žaludeční nevolnost.Lékařka na nic nepřišla.Paní Tremlová udělala astrální prohlídku orgánů našla velkou cystu na vaječníku,kterou astrální operací odstranila.Ještě přišla na jiné problémy, které bylo třeba vyřešit. Podstoupil jsem výměnu ledvin, nadledvinek,močového měchýře,jater a žlučníku.Už druhý den jsem byla bez bolestí.Moc děkuju Nikol

léčení kotníku - úrazu

(Zuzka, 20. 3. 2020 13:58)

Měla jsem úraz a vypadalo špatně s mým kotníkem, hrozila mi sádra. Ale nakonec sem to zkusila s berlemi. A napsala jsem hned bez rozmyslu p. Tremlové.
Už za 1týden byly výsledky skvělé za dva týdny už jsem zkoušela šlapat .
Už zkouším chodit po třech týdnech.
Určitě by se to hojilo dvakrát tak dlouho bez její pomoci.
Hlavně děkuji za každodenní zájem a zprávy. Bylo to milé.
Děkuji moc za vše.