Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba astrální operací.

Mám pro Vás všechny ( 66% ) lidí v našem státě dobrou zprávu. Tato operace vůbec nebolí. Ale je tu jiný problém. Proč pouze 66%? Těch dalších 34% jsou skeptici, lidé kteří nevěří na posmrtný život, nevěří ani tomu, že člověk má duši. Jiní nevěří v energii, která není vidět, nedá se zvážit, změřit atd...Úplně nejhůře jsou na tom ti, kteří rovnou řeknou, že to je šarlatánství, že nic takového neexistuje a že když člověk zemře, nic po jeho těle nezůstane. Na všechny tyto lidi astrální operace ani léčba čištěním a odnímáním negativní energie - nefunguje.

Tito lidé si udělají svým negativním přístupem jakýsi šťít, ( blok ) a skrze něj se léčivá energie nedostane. Většinou je to ze strachu z neznáma, z neznalosti a nepochopení astrálního světa. Ten, kdo se bojí, nebo se brání, jelikož neví, co léčba obnáší, může zůstat klidný. Při léčbě energií nebo při astrální operaci nebudete cítit nic, co by Vás bolelo, děsilo nebo omezovalo na pohybu. Můžete vnímat horkost nebo naopak chlad v léčené oblasti, příjemné šimrání nebo mravenčení. To způsobuje vtékající proud energie. Změna nastane, když dokončím léčbu nebo astrální operaci a vrátím astrální tělo do těla fyzického. Fyzické tělo se začne přizpůsobovat změnám astr. těla, které je po léčení nebo astr. operaci vyléčeno. Tyto změny se začnou dít i v těle fyzickém. Po pár hodinách ( u někoho jde spíše o minuty ) se začnete cítit lépe, bolest, která Vás trápila někdy celá léta, odešla do neznáma.Toto se děje pouze u těch 66% z Vás, kdo věříte, že máte duši a že jste zároveň něco víc, než jen kus masa a kostí.

Astrálními operacemi se mi podařilo několik lidí zachránit před složitou operací, ať už jater, střev a dokonce celé trávicí trubice včetně všech orgánů. Jindy to byly cysty v ledvinách, prsech atd. U dvou pacientů se mi podařilo odstranit astrální operací rakovinu močového měchýře a prostaty, u druhého rakovinu prostaty a dlouhých kostí. Druhý případ byl obvzláště komplikovaný. Tyto operace se mohly podařit pouze za podmínky, že dojde pomocí astrální operace k výměně nemocných orgánů za zdravé.Tento postup je při astr.operaci běžný.

Říkáte si, co je to za hloupost? Kde se ty náhradní orgány asi berou?

Jak jsem už nejednou napsala, spolupracuji s astrálními bytostmi, které jsou daleko vyspělejší a mají tedy i daleko vyspělejší technologii nejen v léčitelství. Orgány, které jsou napadeny rakovinou nebo jsou v tak špatném stavu, že není možné je pouze energeticky opravit, z astrálního těla klienta vyjmu a nechám si je astrálním léčitelem naklonovat. Klonování přitom trvá pouze několik vteřin. Naklonuje ho ze zdravých buněk léčeného klienta. Je to něco úžasného.

Zdá se Vám to být jako moje bujná fantazie? Omyl, je to pravda. Už dost velký počet lidí se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Můj nejmladší pacient tedy pacientka měla teprve okolo půl roku života. Měla málo vyvinuté plíce a lapala po dechu, dutiny hlavy měla neustále plné rýmy a neustále jí teklo z nosíku, takže nemohla jíst. Její maminka byla nešťastná a tak se na mne po doporučení její kamarádky, obrátila. Vyčistila jsem jí dutiny hlavy a provedla jsem astrální operaci plic a za par dní se plíce uzdravili. Od té doby je v pořádku.

Je jedno jak nebo kdo, ale hlavní je, že to pomůže .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kýla

(Stáńa P., 20. 11. 2021 9:11)

Dobrý den.
Chtěla bych poděkovat paní Tremlové za vyléčení pupeční kýly. Kýlu zandala a zašila a zpevnila břišní stěnu a svaly, dala čípky proti bolesti a léčivou energii. Potom mi dávala obklady na noc se švédskými kapkami.
Břicho jsem si zafixovala šálou. Velký dík paní Tremlové za vyléčení. Obrátila jsem se na ni už několikrát a vždy mi ochotně pomohla. Díky

Otrava po vodě

(Alena, 15. 11. 2021 11:15)

Touto cestou bych chtěla poděkovat paní Haničce za mojí léčbu. Byla jsem otrávená po infikované vodě. Stále mi bylo zle, nic nepomáhalo ,tak jsem to řešila touto cestou. Po každém léčení jsem cítila úlevu. Piji bylinky, které mi Hanička doporučila. Ty mi také pomáhají.
Ještě pomáhala mým vnučkám s těžkou vyrozou. Okamžitě se jim ulevilo.
Jsem moc vděčná za pomoc .Děkuji.

Infekční viroza

(Jana, 13. 11. 2021 18:56)

Dobrý den
Chtěla bych moc poděkovat paní Haničce která mi hodně krát moc pomohla s léčením dcery která měla silnou infekcí a během dne byla úplně zdravá. Paní Hanička je úžasný člověk jsem rada že mi vždy pomůže
Přeji hezký den

stažení svalů - otočení žaber

(Helena, 3. 11. 2021 19:39)

Dobrý den,
velmi ráda bych poděkovala Haničce za me dlouhodobé léčení srdce, střev,hrudníku s páteří… celého mého těla :-)Jsem po dvou operacích srdce a mám uvolněná žebra a velmi časté bolesti zad.
Včera se mi začalo velmi špatně dýchat. Hanička mi poléčila srdíčko a stabilizovala mi ho, tak aby se přestalo zvětšovat. Měla jsem protočená žebra a svalstvo okolo páteře a žeber stažené. Srdce bylo utlačováno a má měla obrovské bolesti v celém hrudníku. Dostala jsem od Haničky injekci na uvolnění svalstva a vrátila mi žebra do původního stavu. Během pár minut jsem pocítila okamžitou úlevu a kompletní úleva celého zdravotního stavu.
Hanička je můj anděl, kterého si nesmírně vážím.
Mám před transplantací, ale můj stav je díky Haničce víc než výborný.
Dekuji Haničko :-)

Poděkování s pokorou

(Vlaďka, 1. 11. 2021 12:26)

Chci paní Haně poděkovat a to nejen za co nejrychlejší pomoc s jakýmkoliv fyzickým problémem, ale především za vstřícnost, empatii, snahu a zájem.
Děkuji s pokorou Vám, Vašemu léčení a přeji zdraví a spokojenost od čehož se vše ostatní odvíjí !
Vlaďka

problémy se žaludkem

(Alžběta, 19. 10. 2021 15:55)

Milá, úžasná , paní Haničko,
jsem vděčná té chvíli, kdy se ke mě dostala informace, že by jste mi mohla pomoct. Už nějaký čas mě bolelo v žaludku, vždy to přešlo. až nedávno to bolelo hodně, tak jsem vás požádala o pomoc. A Vy jste okamžitě reagovala a pomohla mi, jste fakt úžasná a já i můj manžel, kterému pomáháte teď, vám děkujeme každý den za vaši pomoc. Jsem tak ráda, že jste a že pomáháte!!!!!Děkuji a přeji vám krásné dny a hodně energie, s vděčností Bětuš

Poděkování

(Petr, 16. 10. 2021 15:04)

Vážená paní Hanko,díky Vám mohu opět normálně chodit,ostruha nebolí,otoky nohou zmizely. Rád bych poděkoval i za syna ,kterému diagnostikovali poruchu krvetvorby a začali ho lékaři připravovat na transplantaci kostní dřeně. S Vaší pomocí bylo vše snadné,klidné a výsledky šly rychle nahoru. Dnes to vypadá ,že se syn zcela uzdravil. Děkuji za Vaši ochotu a péči.

Problémy se zády

(Lukáš, 23. 8. 2021 10:19)

Manžel měl obrovské bolesti páteře nakonec jel na pohotovost kde dostal 2 kapačky, které mu ani trosku nepomohli. Paní Hana ho zkusila poléčit, ale nakonec zjistila že měl posunutou celou páteř a dala ji, jak patri. V tu chvíli manžel pocítil velkou úlevu od šílených bolestí. Paní Hance patří opět velký dík.

Embolie

(Radka, 20. 8. 2021 20:42)

Chtěla bych mnohokrát poděkovat paní Hance za léčbu mého otce, kterému je 78 let, vitální chlap, který dennè jezdil na kole , před 3 týdny měl rozsáhlou embolii plic a do dnes ležel v nemocnici.Je to až neuvěřitelné jak rychle léčba paní Hanky zafungovala.Už věřím, že každá informace, která má přijít , přijde v ten správný čas a od správného člověka .Paní Hanku jsem požádala v úterý o pomoc pro tátu.Bèhem 10 minut mi přišla milá odpověď.Paní Hanka hned ten den udělala diagnostiku a návrh léčby.Ve středu proběhly zákroky a další 3 dny probíhalo léčení. Ve čtvrtek jsem navštívila tátu ve špitálu a viděla výraznou změnu.Lépe se mu dýchalo, bolest byla menší, ale hlavně psychicky se zlepšil o 50%.Měl jiskru v oku a úsměv na tváři, chuť k životu i k jídlu.Ten den ho lékař prohlížel a poslouchaĺ a konstatoval rychlé zlepšení jeho stavu. Dalši pokrok byl, že 3 týdny nemohl čůrat a měl cévku, ve čtvrtek byl bez cévky a vše fungovalo.Táta měl i zánět plic, bral infuznè několik druhů antibiotik a rentgen ukazoval divný flek na levé plíci, ve čtvrtek mu udělali opakovanè rentgen.Zánèt ustoupil a flek se ztratil.V pátek jsem ho odvezla po propuštění domů veselého a s energií a jiskrou.O franc holich došel ze špitálu do auta a doma vylezl do 1 patra.Poobèdval, dal si sklenku piva a šel si odpočinout.S paní Hankou jsme se domluvily ještě na 7 denním doléčení.Kdybych tohle neprožila, tak tomu neuvěřím a mockrát děkuji.

Léčba kolene po úrazu

(Venda, 4. 8. 2021 12:28)

Děkuji tímto ještě jednou paní Haničce, a není to poprvé, za léčbu kolene po úrazu. Po 15 dnech mohu chodit a začít pomalu zatěžovat, koleno bylo po celou dobu bez bolesti. Diagnóza- prasklý křížový vaz s postranní horní oblouk menisku menisku, Prosak s výpotkem 44x14x8 mm Po 14. dnech na kontrole lékař zkonstatoval, že nákez z magnet.rezonance neodpovídá tomu, v jaké “kondici” koleno je, že by nyní muselo být ještě bolestivé, oteklé a prosáklé…., že by se mohlo jednat i o starší úraz. Já však vím, že jsem žádný jiný úraz neměla..Paní Haničko ještě jednou moc, děkuj.

Bolesti pod kolenem

(Zdeňka , 18. 7. 2021 18:14)

Moc bych chtěla poděkovat paní Tremlové za obrovskou pomoc. Měla jsem problémy v místě pod kolenem, velmi mě bolela celá noha jen při malé procházce s pejskem. Každý doktor mi sděloval jinou diagnózu a já jsem již byla zoufalá a hlavně nedůvěřivá. Paní Tremlová mi velmi pomohla od bolestí a hlavně můžu normálně chodit i na delší výlety, což byl předtím velký problém. Moc děkuji

Srdce

(Jana, 15. 7. 2021 12:36)

Pani Hanička je úžasná bytost, ktera mi neskutečně pomáhá. Trable kolem srdce, ktere jamw spolu vyresily a vyšetření ukázalo zdravého člověka.

A dnes pomoc s energetickým upírem a přivtělenou duší, mě zachránila od neskutečných stavů.

Děkuji moc z celého srdce Haničko!

Léčení po transplantaci plic

(Bára , 13. 7. 2021 21:07)

Krásný den, moc ráda bych poděkovala paní Hance. Jsem ji neskutečně vděčná.
Jsem 3 roky po transplantaci plic a žiju pouze s jednou plíci. Dnes jsem měla velikou kontrolu a vše po čištění Paní Hanky bylo krásné a v normě.
Pani Hanka mě také léčila pro zánětu močových cest - měla jsem veliké bolesti a pálení. Vše krásně ulevilo a postupně odeznělo.
Děkuji

Anděl

(Tomáš , 17. 6. 2021 10:04)

Paní Tremlová je můj strážný anděl už cca 3 měsíce. Její schopnosti jsou neuvěřitelný. Dva dny zpátky jsem si potrhal vazy a svaly na noze. To co bych léčil pomocí doktorů měsíc, mi paní Hanka vylečí za pár dní. Jsem strašně moc rád, že jsem paní Hanku našel.

Poděkování

(Ilona, 26. 5. 2021 13:04)

Paní Hanka, pomohla mé rodině v době, kdy nás dohnal covid….
úžasná komunikace, astrální operace ,kdy synovi vrátila ploténky na místo kam patří , srdce dala do pořádku, plíce léčila obklady a vše s kladným výsledkem a úlevou. Manžel měl oboustranný zápal plic paní Hanka provedla operaci a po dvou dnech manžela propustili z nemocnice. Paní Hanka má úžasný dar a schopnosti.

Deprese

(Petra, 14. 4. 2021 8:35)

Paní Tremlová mi velmi pomohla s dcerou, která je v pubertě a začala mít depresivní stavy. Po léčbě paní Tremlovou je dcera jako vyměněná, radostná, komunikuje, pomáhá mi, pracuje do školy a i já mám z ní velkou radost. Léčí nyní celou naši rodinu i zvířata. A já z celého srdce děkuji, že jsem ji našla. A úžasná je komunikace, kdykoliv cokoliv potřebuji, napíši a paní Tremlová velmi rychle reaguje a vždy ochotně pomůže. Velmi velmi děkuji s obrovskou pokorou a vděkem Petra

Velké díky

(Jana, 6. 4. 2021 20:58)

Paní Tremlová je úžasná bytost. Nesmírně empatická a starostlivá.
Děkuji za její pomoc z celého srdce.

Zánět

(Ondra, 3. 4. 2021 15:05)

Chtěl bych poděkovat paní Tremlové za velkou ochotu a pomoc při léčbě zánětu. Během několika hodin došlo k výraznému zlepšení a ustoupení bolesti. Zánět postupně vymizel a místo se podařilo krásně vyčistit. Moc děkuji

Oční mrtvice a tuková boule

(Andrea, 21. 3. 2021 15:58)

Chtěla jsem moc poděkovat paní Tremlové za léčbu mého otce na kterou jsem se po výborných zkušenostech ihned obrátila.Před dvěmi týdny můj otec najednou přestal vidět na jedno oko,lékař zjistil,že se jednà o mrtvici v oku o uzávěru oční cévy se závěrem,že stav je nevratný a na oko už neuvidí. Paní Tremlová mu začala oční cévy čistit a další den začal vidět obrysy,které jsou každým čištění jasnější.Otci se udělala na kyčly velká bolestivá boule,kterou mu paní Hana astrální operací odstranila a skoro hned boule přestala bolet a začíná se zmenšovat.Véřím,že se oko bude nadále zlepšovat a boule bude nadále mizet.Moc děkuju Andrea

Covid - 19.

(Oldřich., 21. 3. 2021 7:50)

Chtěl bych se podělit se svým průběhem onemocnění covid. Po několikadenním průjmu, mě rodina dehydrovaného nechala převést do nemocnice. V té době jsem kontaktoval i dceru, aby mě s léčbou pomohla. Lékaři našli 1/2 plíce zasažené zánětem a v krvi streptokoka. Dcera mi hned vyměnila plíce a dala vakcínu proti streptokoku, doktoři do mě hrnuli spousty prášků...Divili se, že se tak rychle uzdravuji a po 7mi dnech léčení mi řekli, že půjdu domů. Druhý den ráno mi ještě udělali jaterní testy a nedopadly dobře. Dcera mi tedy vyměnila i játra se žlučníkem a druhý den jsem byl zdráv propuštěn domů. Ještě jsem sice po chvíli nějaké činnosti unavený, ale doma. Dcera mě ještě denně léčí energií, což na mě velice dobře působí.