Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba astrální operací.

Mám pro Vás všechny ( 66% ) lidí v našem státě dobrou zprávu. Tato operace vůbec nebolí. Ale je tu jiný problém. Proč pouze 66%? Těch dalších 34% jsou skeptici, lidé kteří nevěří na posmrtný život, nevěří ani tomu, že člověk má duši. Jiní nevěří v energii, která není vidět, nedá se zvážit, změřit atd...Úplně nejhůře jsou na tom ti, kteří rovnou řeknou, že to je šarlatánství, že nic takového neexistuje a že když člověk zemře, nic po jeho těle nezůstane. Na všechny tyto lidi astrální operace ani léčba čištěním a odnímáním negativní energie - nefunguje.

Tito lidé si udělají svým negativním přístupem jakýsi šťít, ( blok ) a skrze něj se léčivá energie nedostane. Většinou je to ze strachu z neznáma, z neznalosti a nepochopení astrálního světa. Ten, kdo se bojí, nebo se brání, jelikož neví, co léčba obnáší, může zůstat klidný. Při léčbě energií nebo při astrální operaci nebudete cítit nic, co by Vás bolelo, děsilo nebo omezovalo na pohybu. Můžete vnímat horkost nebo naopak chlad v léčené oblasti, příjemné šimrání nebo mravenčení. To způsobuje vtékající proud energie. Změna nastane, když dokončím léčbu nebo astrální operaci a vrátím astrální tělo do těla fyzického. Fyzické tělo se začne přizpůsobovat změnám astr. těla, které je po léčení nebo astr. operaci vyléčeno. Tyto změny se začnou dít i v těle fyzickém. Po pár hodinách ( u někoho jde spíše o minuty ) se začnete cítit lépe, bolest, která Vás trápila někdy celá léta, odešla do neznáma.Toto se děje pouze u těch 66% z Vás, kdo věříte, že máte duši a že jste zároveň něco víc, než jen kus masa a kostí.

Astrálními operacemi se mi podařilo několik lidí zachránit před složitou operací, ať už jater, střev a dokonce celé trávicí trubice včetně všech orgánů. Jindy to byly cysty v ledvinách, prsech atd. U dvou pacientů se mi podařilo odstranit astrální operací rakovinu močového měchýře a prostaty, u druhého rakovinu prostaty a dlouhých kostí. Druhý případ byl obvzláště komplikovaný. Tyto operace se mohly podařit pouze za podmínky, že dojde pomocí astrální operace k výměně nemocných orgánů za zdravé.Tento postup je při astr.operaci běžný.

Říkáte si, co je to za hloupost? Kde se ty náhradní orgány asi berou?

Jak jsem už nejednou napsala, spolupracuji s astrálními bytostmi, které jsou daleko vyspělejší a mají tedy i daleko vyspělejší technologii nejen v léčitelství. Orgány, které jsou napadeny rakovinou nebo jsou v tak špatném stavu, že není možné je pouze energeticky opravit, z astrálního těla klienta vyjmu a nechám si je astrálním léčitelem naklonovat. Klonování přitom trvá pouze několik vteřin. Naklonuje ho ze zdravých buněk léčeného klienta. Je to něco úžasného.

Zdá se Vám to být jako moje bujná fantazie? Omyl, je to pravda. Už dost velký počet lidí se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Můj nejmladší pacient tedy pacientka měla teprve okolo půl roku života. Měla málo vyvinuté plíce a lapala po dechu, dutiny hlavy měla neustále plné rýmy a neustále jí teklo z nosíku, takže nemohla jíst. Její maminka byla nešťastná a tak se na mne po doporučení její kamarádky, obrátila. Vyčistila jsem jí dutiny hlavy a provedla jsem astrální operaci plic a za par dní se plíce uzdravili. Od té doby je v pořádku.

Je jedno jak nebo kdo, ale hlavní je, že to pomůže .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Léčení

(Valerie, 18. 3. 2020 13:57)

Můj manžel i já jsme již několikrát obrátili na pi. Tremlovou s prosbou o pomoc ,vždy jsme se hned dočkali dá se říct okamzote odpovědi a pomoci , manžela pani léčila s boulema, které se mu dělají a lékaři si s tím nevěděli rady a nikdy mu nedokázali pomoci , pi Tremlova ho léčila a boule zmizely , a manžel si od té doby na ne nestěžoval, mě nyní léčila orgány při bolestech břicha, během dvou dní mi bolesti přestaly, nevím jak poděkovat za vše co pro nás všechny děláte, za úžasnou zpětnou vazbu , a za to že mám vždy pomůžete. Děkujeme, mě rodině jste vždy pomohla , jak astralnima operacema, výměnou orgánů, posílání energie , prostě vším. Děkuji

Zvětšené nosní mandle

(Lucie K., 17. 3. 2020 19:05)

S dcerkou jsme byli na ušním kde ji vycházel špatně sluch, posléze přišli na zvětšené nosní mandle. Při druhé návštěvě lékaře kdy měla malá rýmu mi bylo sděleno ať přijdeme za měsíc a že se domluvíme na operaci. Napsala jsem p. Hance, která mi napsala, že sluchové ústrojí se propadá do dutiny ústní a proto jsou ty mandle vyvalené a velké. Vše dala tak jak má být a malička od té doby neměla rýmu a ani v době chřipkové epidemie nebyla nemocná. Ještě jednou mockrát děkuji za celou naši rodinu.

Poděkování

(Olga, 2. 3. 2020 14:57)

Měla jsem prohlídku a následné astrální operace, dostala jsem perfektní pomoc i po operaci na očích. Rychlá a příjemná komunikace. Dostala jsem recept na bylinkový čaj... Skoro rok jsem měla problém s záněty na obličeje i hlavě... Měsíci antibiotiků, antimikotiku a nic... Díky paní Tremlové jsem se dozvěděla příčinu a stav pleti se zlepšuje do dneska!
A cítím si mnohem líp po astrálních operacich, pocit minus 10 let:) Doporučuji! A mnohokrát děkuji!

Bolesti žaludku, dávivý kašel

(Adéla, 5. 2. 2020 10:09)

Dobrý den, chtěla jsem veřejně pět pochvalné ody na paní Tremlovou. Dlouhou dobu jsem měla problémy se žaludkem a nic nepomáhalo, až detox.čaj, operace a její další úžasné terapie pomohly. Pak jsme měly problémy s dávivým kašlem který nebyl k zastavení, ale díky astrální operaci paní Tremlové se to okamžitě zlepšilo. Navíc mému manželovi ulevila od dlouhodobé bolesti zad. Pokud máte nějaké problémy neváhejte se jí svěřit do rukou, má opravdu velké schopnosti uzdravovat. Děkuji ještě jednou a mohu všem doporučit. Adéla

Problémy s pooperačními jizvami

(Petr , 5. 1. 2020 19:19)

Na paní Tremlovou, jsem narazil na internetu zcela náhodně a přiznám se že jsem zpočátku moc tomu nevěřil, ale vyskoušel jsem ledacos. Měl jsem asi tak 7 let vleklé bolesti s jizvou konkrétně pálení a pnutí a omezovalo to a paní Tremlova a její léčba skutečně pomohla, dostavila se úleva jako za celou dobu ne, ať už jsem byl na rázových a fokusovych vlnách a hlubokých masáží a léčba chladem, bicom a cambo, ahuavasca a vším možným, ale nic mi tak fyzicky neulevilo jako astrální léčba od paní Tremlové a opět se mi vrací radost z pohybu a lehkost, takže jsem paní Tremlové maximálně vděčný. Děkuju a navíc je tu super ženská

Operace oční sítnice

(Andrea 26.12.2919, 26. 12. 2019 19:08)

Moc děkuju paní Tremlové, na kterou jsem se obrátila s problémem odchlípnutí oční sítnice na levém i pravém oku.Paní Tremlová astrální operací sítnice přišila.Moc děkuju Andrea

Bolest hlavy

(Věra, 16. 11. 2019 16:59)

Moc děkuji paní Tremlové za léčení mojí dcery, pomohla jí od bolestí hlavy a navíc vylepšila její zdravotní stav. Paní Tremlová reaguje vždycky rychle a ochotně a člověk ví, že se na ní s důvěrou může vždy obrátit a ona ráda pomůže. Děkuji ještě jednou a všem vřele doporučuji.

Léčení

(Alena, 16. 11. 2019 15:07)

Paní Tremlová mi vždy ochotně a rychle pomohla, za což jsem jí vděčná. Cítila jsem, že s mým srdcem není něco v pořádku, každý večer jsem měla pocit, že mi srdce bije nepravidelně a cítila jsem slabost. Paní Tremlová našla problém a po astrální operaci už toto chvění necítím. Rovněž mi pomohla s migrénou, po jejím zásahu jsem cítila velkou úlevu a mohla fungovat. Díky moc.

Léčení

(Alena, 28. 10. 2019 18:33)

Na paní Tremlovou jsem dostala kontakt od kamarádky a protože nejsem člověk, co by chodil po doktorech, tak jsem kontaktu hned využila. Paní reaguje na email okamžitě a komunikace s ní je vždy příjemná. Pomohla mi odstranit únavu, udělala několik astrálních operací a navrhla složení detoxikačního čaje. Cítím se lépe a vřele doporučuji, pokud máte nějaký zdravotní problém.

léčení ( CNS,mozkomíšní mok,mícha)

(Zuzka, 18. 9. 2019 12:38)

Na paní Temlovou jsem dostala kontakt od své kamarádky,
pracovala jsem v nemocnici na intenzivní péči 3 roky, a věřte mi vložila jsem se vší důvěrou do rukou paní Tremlové, než do rukou doktora v nemocnici.
PRoběhla atr. oprace jater,ledvin , hlavně CNS ,míchy a mozko-míšního moku a ,který mi unikal a působil značné potíže.
Cítím se ted moc dobře.
Paní je velmi ochotná a poskytuje i další hodnotné rady a útěchu.
Jsem za ní velmi vděčná, protože ve svých 26 letech by bez její pomoci vypadal úplně jinak.
Děkuji

Re: léčení ( CNS,mozkomíšní mok,mícha)

(Zuzka, 18. 9. 2019 12:43)

Jěště jsem zapomněla zmínit atr opraci žlučníku, gynekologickou operaci,močový měchýř. :)

Léčení

(Jaroslava, 16. 9. 2019 7:56)

Na paní Tremlovou se obracím již delší dobu při zdravotních potížích nejen mých ale i členů rodiny. Představa nekonečných vyšetřeních u lékařů, kdy většinou nic nezjistí mě poměrně děsí. Paní Tremlová je vždy ochotná a hledá nové a nové řešení. Naposledy, kdy moje tělo vykazovalo infarktové stavy mi opět moc pomohla. Za dva dna se všechny moje obtíže vytratily a já mohla zase naplno fungovat. Také mi pomáhá s léčbou neuropatie.
Moc děkuji za vše a hlavně za to, že jste.

Náš příběh

(Hanka H, 14. 9. 2019 18:17)

Paní Tremlovou jsem oslovila přibližně před měsícem. Poprosila jsem jí o astrální operaci tukového lipomu na rameni a myomu na děloze. Následně, kdy mi byla provedena astrální prohlídka a diagnostika orgánů, se zjistily další věci, které bylo potřeba dát do pořádku. Lipom souvisel se zanesenými játry a ledvinami. Nechci podceňovat naše lékaře, ale za tu dobu, co jsem běhala po vyšetřeních - nikoho nenapadla širší souvislost, proč se vůbec bulka vytvořila. Ve výsledku jsem měla štěstí, protože bulka byla blízko důležitých šlach, kdy je vysoké riziko jejich poškození. Takže za dobu, kdy čekám na magnetickou rezonanci, bude problém vyřešen bez jakéhokoliv fyzického operativního zákroku. A obdobně to je i s lékaři diagnostikovaným myomem na děloze – přišlo se na to, že mám dva + několik cyst – i na vaječníkách a v prsou, což je u mě, holky, které si přeje v nejbližší době miminko, docela průšvih. Btw., léčba cyst a myomů s čajem a pravidelným denním čištěním paní Tremlové prý bude trvat tři měsíce. Příprava na operaci, operace, rekonvalescence je min. na půl roku a celá rodina se trápí, jak to s vámi dopadne. Jak čas postupoval, poprosila jsem paní Tremlovou o andělský paprsek. Ten mi život nejen rozsvítil a zlepšil vztahy a ochraňuje mě samotnou, ale překvapilo mě, že možné jej dát i blízkým, pokud s tím bude souhlasit jejich astrální tělo. Jejich fyzické tělo souhlasit vědomě nemusí! Můj přítel nosí také v srdci andělský paprsek a paní Tremlová byla tak úžasná, že mu poopravila i problémy se zády, resp. s plotýnkami. Astrální operace se u něj projevila do hodiny a ulevilo se mu! Teď ještě testujeme aplikaci kmenových buněk. Mám dojem, že viditelně urychlili zmenšování lipomu. Jsem zvědavá, co to s námi provede dál. A to, že je paní Tremlová schopna vysvětlit za pomocí astrálních pomocníků i těžké situace v životě a odpovědět na otázky z budoucnosti, to je opravdová třešnička na dortu. Jsem s paní Tremlovou více než spokojená, jsem šťastná, že jí v životě mám. Každý den se těším na její zprávu, že nás s přítelem čistí. Díky za ní. Z celého srdíčka. Jsem vděčná, že se mi, a nejenom mě, v životě objevila. A díky za to, co dělá.

Léčba nervosvalové slabosti

(Andrea 20.8.2019 12.20, 20. 8. 2019 12:56)

Dobrý den, chtěla bych z celého srdcepoděkovat paní Tremlové na jterou jsem se obrátila s problémy nervosavalové poruchy.Paní Tremlová udělala astrální prohlídku celého těla a předepsala bylinkovou směs na čištění a léčení. Astrální prohlídkou zjistila několik závažných poruch centrální nervové soustavy,špatnou funkci ledvin, nadledvin a močového měchýře. Podstoupila jsem operaci výměny těchto orgánů. Ihned jsem pocítila ohromnou úlevu ve funkci mozkových činností.Postupně mě paní Tremlová vyměnila svaly v celém těle, protože byly už hodně atrofované.Po této výměně se mě navrátil svalový tonus.Ještě byla vyměněna celý trávící systém, to kvůli špatnému trávení po odstranění žlučníku. Vše začalo fungovat jak má.Je neuvěřitelné co lze touto léčbou vyléčit,když lékaři řeknou neléčitelné.Moc děkuji paní tremlové za laskavost , trpělivost a rychlé jednání. Děkuju Andrea

Astrální operace a chůze

(Elis, 13. 8. 2019 10:46)

Dobrý všem, chtěla bych moc poděkovat paní Tremlove za její úžasnou pomoc při léčbě naší babi. Po pomoci paní Tremlove se babí po několika dnech zvedla z nemocniční postele a začala za pomoci znovu chodit, sice ne úplně jako dřív, ale začala. Mimo jiného ji paní Tremlova pomohla i jiných věcech, za co jsem ji neskutečně vděčná. Paní Tremlova jen člověk na svém místě a moc si vážím i její pomoci mé osobě. Velké díky paní Tremlova

Léčba kyly a darovaná mateřská láska

(Petra , 13. 7. 2019 23:05)

Chtěla bych z celého srdce poděkovat pani Haničce ktrerá mě lečí kýlu ,požadala jsem ji o pomoc abych nemusela opakovane na operace břicha jsem matka od 3 deti a vytížena dosti ,pani Hanicka mi zmensila kylu jako zazrakem se kyla začala zmenšovat z velikosti grepu na orěch a to pouhe dobe cca 2 měsice jsem si jista že kyla brzy zmizí uplne a navic nám léči našeho kocourka a pomaha mi když mi je smutno po rodičích mužu se ji svěřit a vždy mi poradí ani se nedá popsat naše veliké DĚKUJEMEEE ,TAHLE ŽENA MÁ TAK VELKÉ A STRAŠNE DOBRÉ SRDCE ŽE SE TO NEDÁ NIJAK VYČÍSLIT DĚKUJEME MOCC

Astralní operace ledvin a hematomu

(Veronika, 19. 6. 2019 13:08)

Hezký den, zjistila jsem že jsem těhotná. Začalo mě bolet v podbříšku a v zádech. P. Tremlová zjistila že mám hematon u vaječníku. Na sonu se pordilo to samé. Podstoupila jsem astrálí operaci ledvin a odstranění hematomu. Po dvouch dnech se mi ulevilo a je vše v pořádku. Moc děkuji

Bolest kloubů

(Eva, 15. 6. 2019 15:43)

Dobrý den, na paní Tremlovou jsem se obrátila s bolestí kloubů. Při astrální prohlídce přišla též na nedostatečnost několika vnitřních orgánů. Po astrální operaci se mi znatelně ulevilo, během následujícího týdne mi paní Hana ještě dvakrát přečistila. Dostala jsem také recept na bylinkový čaj a stravovací doporučení na podporu léčby. Paní Tremlová je velmi pečlivá a velmi lidská, nejen léčba, ale i setkání s ní mi bylo potěšením.

Panická ataka

(Markéta, 11. 6. 2019 15:21)

Dobrý den, chtěla bych se s Vámi poděit o úlevu, kterou mi paní Tremlová dopřála. Obrátila jsme se na ní s problém s panickou atakou. Po astrální problídce jsem podstoupila několik astrálních operací, užívám bylinné čae a můj stav se velice zlepšil.Úlevu jsem pocítila velice brzy (několik dnů) a když přijdou opravdu velké ataky, zvládám je. Díky za Vás, Hanko.

Odstranění bolestí kolene

(Lucie, 22. 5. 2019 11:24)

Před dvěma lety jsem si poranila koleno. Utržený přední křížový vaz. Následovala chirurgická operace a po ní řízené rehabilitace. Koleno ale bohužel neustále bolelo a bylo nestabilní. Musela jsem nosit ortézu, aby se mi koleno i při běžných činnostech znovu nevykloubilo. Byla jsem už zoufalá. Na paní Tremlovou jsem dostala kontakt od známého. Zpočátku jsem tomu moc nevěřila, ale po pár poléčení a čištění jsem si najednou uvědomila, že bolesti jsou pryč. Odvážila jsem se sundat si i ortézu a koleno zůstalo tam kde má. Dokonce už i zvládnu turecký sed bez bolesti, což se mi asi po půl roce rehabilitací nikdy nepovedlo. A proto bych moc chtěla paní Tremlové poděkovat. Už můžu zase normálně fungovat, děkuji.