Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčba astrální operací.

Mám pro Vás všechny ( 66% ) lidí v našem státě dobrou zprávu. Tato operace vůbec nebolí. Ale je tu jiný problém. Proč pouze 66%? Těch dalších 34% jsou skeptici, lidé kteří nevěří na posmrtný život, nevěří ani tomu, že člověk má duši. Jiní nevěří v energii, která není vidět, nedá se zvážit, změřit atd...Úplně nejhůře jsou na tom ti, kteří rovnou řeknou, že to je šarlatánství, že nic takového neexistuje a že když člověk zemře, nic po jeho těle nezůstane. Na všechny tyto lidi astrální operace ani léčba čištěním a odnímáním negativní energie - nefunguje.

Tito lidé si udělají svým negativním přístupem jakýsi šťít, ( blok ) a skrze něj se léčivá energie nedostane. Většinou je to ze strachu z neznáma, z neznalosti a nepochopení astrálního světa. Ten, kdo se bojí, nebo se brání, jelikož neví, co léčba obnáší, může zůstat klidný. Při léčbě energií nebo při astrální operaci nebudete cítit nic, co by Vás bolelo, děsilo nebo omezovalo na pohybu. Můžete vnímat horkost nebo naopak chlad v léčené oblasti, příjemné šimrání nebo mravenčení. To způsobuje vtékající proud energie. Změna nastane, když dokončím léčbu nebo astrální operaci a vrátím astrální tělo do těla fyzického. Fyzické tělo se začne přizpůsobovat změnám astr. těla, které je po léčení nebo astr. operaci vyléčeno. Tyto změny se začnou dít i v těle fyzickém. Po pár hodinách ( u někoho jde spíše o minuty ) se začnete cítit lépe, bolest, která Vás trápila někdy celá léta, odešla do neznáma.Toto se děje pouze u těch 66% z Vás, kdo věříte, že máte duši a že jste zároveň něco víc, než jen kus masa a kostí.

Astrálními operacemi se mi podařilo několik lidí zachránit před složitou operací, ať už jater, střev a dokonce celé trávicí trubice včetně všech orgánů. Jindy to byly cysty v ledvinách, prsech atd. U dvou pacientů se mi podařilo odstranit astrální operací rakovinu močového měchýře a prostaty, u druhého rakovinu prostaty a dlouhých kostí. Druhý případ byl obvzláště komplikovaný. Tyto operace se mohly podařit pouze za podmínky, že dojde pomocí astrální operace k výměně nemocných orgánů za zdravé.Tento postup je při astr.operaci běžný.

Říkáte si, co je to za hloupost? Kde se ty náhradní orgány asi berou?

Jak jsem už nejednou napsala, spolupracuji s astrálními bytostmi, které jsou daleko vyspělejší a mají tedy i daleko vyspělejší technologii nejen v léčitelství. Orgány, které jsou napadeny rakovinou nebo jsou v tak špatném stavu, že není možné je pouze energeticky opravit, z astrálního těla klienta vyjmu a nechám si je astrálním léčitelem naklonovat. Klonování přitom trvá pouze několik vteřin. Naklonuje ho ze zdravých buněk léčeného klienta. Je to něco úžasného.

Zdá se Vám to být jako moje bujná fantazie? Omyl, je to pravda. Už dost velký počet lidí se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Můj nejmladší pacient tedy pacientka měla teprve okolo půl roku života. Měla málo vyvinuté plíce a lapala po dechu, dutiny hlavy měla neustále plné rýmy a neustále jí teklo z nosíku, takže nemohla jíst. Její maminka byla nešťastná a tak se na mne po doporučení její kamarádky, obrátila. Vyčistila jsem jí dutiny hlavy a provedla jsem astrální operaci plic a za par dní se plíce uzdravili. Od té doby je v pořádku.

Je jedno jak nebo kdo, ale hlavní je, že to pomůže .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

astralni operace

(Valerie, 9. 3. 2018 11:35)

Dcerka když byla malá tak 4 měsíce hodně trpěla na rýmu , měla ji skoro pořád , a zjistila.jsem , že i špatně dýchá jakoby vynechavala , dostala jsem kontakt na pani Tremlovou , která malinký pomohla.a opravdu ji rýmy zbavila a astralni operaci odstranila vadu na plicích. Já postoupila astralni operaci také a problémy s bolestmi břicha co jsem měla jíz nemám . Paní Tremlova mě i.me rodině již hodně pomohla a za to jí ještě jednou moc děkuji .

Astralni operace všech travicich organu

(Lucie K., 14. 2. 2018 20:52)

Muj lekarsky nalez byl nekolik lezi v jatrech, špatne krevní testy pisek ve zlucniku bylo mi cim dal hure lekarsky zaver byl okamzite objednat na operaci zlucniku, že si zahravam o rakovinu žlučníku.. měla jsem i obrovské problémy s vyprazdnovanim. Přes obrovský nátlak ze všech stran mi něco rikalo ze to nemuzu udelat.. bylo to hodně náročné obdobi bylo mi zle, psychicky jsem na tom nebyla nejlépe,pak jsem nahodou prisla v kontakt s pani tremlovou, ktera mi zachránila a moc se vsim pomohla je to rok co mi byli vymenena játra se žlučníkem,slinivka,slezina,žaludek,dvanácterník a střeva, můj stav se začal rychle zlepšovat, zachránilo mě to od operace která mohla špatně dopadnout. Chtěla bych vám ještě jednou za to vše moc poděkovat.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7